Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 25,99


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Handboek Wordpress 4 tweede editie
  Handboek Wordpress 4 tweede editie (boek)
 • Cover WordPress-thema's ontwikkelen
  WordPress-thema's ontwikkelen (boek)

Google Docs en Drive

Dirkjan van Ittersum • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Google levert met de gratis diensten Docs en Drive een uitgebreid officepakket in combinatie met een royale opslagdienst. De mogelijkheden zijn verrassend compleet. Behalve tekstverwerken, kun je ook presentaties, formulieren, spreadsheets en tekeningen maken. Of wat te denken van het versturen van enquêtes? Google Docs is een prima alternatief voor Microsoft Office. Met speciale apps kun je foto's bewerken en video's monteren. Het boek Ontdek Google Docs & Drive toont in vogelvlucht de mogelijkheden. Uit de inhoud:

  Kennismaken: wat zijn de voordelen van het werken in de cloud en wat heb je ervoor nodig? Google Drive: sla bestanden op en deel ze eventueel met anderen. Installeer apps voor iOS en Android. Google Documenten: maak tekstdocumenten in de browser of importeer Word-bestanden. Leer sjablonen, afbeeldingen en tabellen gebruiken. Google Spreadsheets: de handige functies van dit rekenwonder zijn een ideaal hulpmiddel, bijvoorbeeld voor de administratie. Google Presentaties: maak op gemakkelijke wijze ondersteunende dia's met tekst, beeld of video. Meer apps: dankzij gratis apps kun je veel meer met Google Drive, zoals tekeningen maken en enquêtes versturen. Ook het monteren van video's en het bewerken van foto's is mogelijk. Trefwoorden: google drive google docs cloud office dirkjan van ittersum

 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 169mm x 241mm
  Aantal pagina's : 176
  Uitgeverij : Duuren Media, Van
  ISBN : 9789463560078
  Datum publicatie : 01-2018
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 25,99


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen