Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 25,99


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Ontdek Photoshop Elements 2020
  Ontdek Photoshop Elements 2020 (boek)
 • Cover 2019
  2019 (boek)

Ontdek photoshop elements 15

André van Woerkom • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u automatisch toegang, plus relevante extra's.
  Photoshop Elements is een fantastisch programma voor fotobewerking, en biedt hier en daar zelfs meer mogelijkheden dan Adobe Photoshop. Dit kleurrijke boek gaat daar uitgebreid op in, en laat u spelenderwijs ervaren hoe u uw digitale beeldverzameling beheert, gebruikt, corrigeert, verbetert, bewerkt of vervalst. Aan de hand van talloze speelse voorbeelden laat de auteur u zien hoe u zelf een digitale beeldartiest wordt. En met de voorbeeldbestanden die u kunt downloaden kunt u snel aan de slag. Tot de behandelde onderwerpen behoren: Aan de slag: wegwijs worden in de Organizer en de Editor; Snelle handelingen: werken met Photomerge en de Instructiemodus; Bestanden en bestandsindelingen: werken met digitale foto's en andere bestanden; Bijsnijden: afbeeldingen op maat maken; Kleur: kleurmodi en kleurmodellen; Bewerken: corrigeren en retoucheren; Deelgebieden: selecties maken; Complexere afbeeldingen: werken met lagen; Inkleuren: omtrekken en vullingen; De boodschap overbrengen: werken met tekst; Creativiteit: tekenen, schilderen en gummen; Uitvoer: afdrukken, presenteren en gereedmaken voor internet. Trefwoorden: photoshop elements adobe photoshop beeldbewerking afbeeldingen fotografie andre van woerkom
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 169mm x 239mm
  Aantal pagina's : 256
  Uitgeverij : Van Duuren Media
  ISBN : 9789059409286
  Datum publicatie : 12-2016
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 25,99


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen