Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 19,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Ontslag in goed overleg

Maurits van Buren • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Hoe zat het ook alweer met het concurrentiebeding? Worden vakantiedagen uitbetaald bij het einde van de arbeidsovereenkomst? En hoe wordt een ontslagvergoeding belast?

  Dit zijn slechts enkele vragen waar zowel werkgevers als werknemers mee te maken krijgen bij het beëindigen van een arbeidsovereenkomst met wederzijds goedvinden.

  In dit boek worden punt voor punt de voorwaarden besproken van een beëindigingsregeling. Per voorwaarde wordt toegelicht wat deze inhoudt en welke factoren daarop van invloed zijn. Bij iedere voorwaarde wordt daarnaast een aantal voorbeelden gegeven uit de praktijk.

  Ontslag in goed overleg is een praktisch handboek voor iedereen die betrokken is bij het onderhandelen van een beëindigings regeling bij ontslag. Of u nu een zelfstandig ondernemer of HR-adviseur bent. Of indien uw werkgever ú ontslag heeft aangezegd.

  Maurits van Buren is ruim 9 jaar advocaat arbeidsrecht bij Brantjes Advocaten, waar hij partner is. Hij adviseert zowel ondernemingen als particulieren over arbeidsrechtelijke zaken zoals ontslag, reorganisatie en concurrentiegeschillen. In zijn tweewekelijkse blogs, gepubliceerd op www.brantjesadvocaten.nl, gaat hij in op actuele ontwikkelingen in het arbeidsrecht.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 160mm x 230mm
  Aantal pagina's : 120
  Uitgeverij : Brantjes Advocaten
  ISBN : 9789090306445
  Datum publicatie : 11-2017
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 19,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen