Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 19,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Kopstukken van de NSB
  Kopstukken van de NSB (boek)
 • Cover Wandelen over Zorgvlied
  Wandelen over Zorgvlied (boek)

Onvoltooid

Irma Clement • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Onvoltooid gaat over 435 vroeg overleden bekende personen uit de wereld van de politiek, literatuur, muziek, film, sport, radio, televisie en wetenschap. Het overlijden van bekende personen gaat vaak gepaard met een gevoel van publieke ontzetting. Een moord op een bekend persoon is meestal een schokkend moment, een ijkpunt. Een bekende graadmeter daarvoor is de vraag: "Waar was je tijdens de moord op John. F. Kennedy, Martin Luther King, Pim Fortuyn of Theo van Gogh?" Lang niet altijd blijft de dood van een bekend persoon in het collectieve geheugen gegrift staan. Naarmate de tijd vordert transformeren bekende doden langzaam maar zeker weer in onbekende doden. Onvoltooid is een boek vol momenten van herinnering en beschrijft, door korte biografie├źn en foto's, de levens van 435 vroeg overleden bekende personen.

  Onvoltooid geeft een overzicht van ruim 435 vroeg overleden bekende personen uit de wereld van de politiek, literatuur, muziek, film, sport, radio en televisie. Marcel Bergen & Irma Clement schrijven boeken over bijzondere onderwerpen en fenomenen. Van hun hand verscheen ook Amsterdam De Gids, Wandelen over Zorgvlied, Geheimen van Zorgvlied, Ketenvrij Winkelen en Niemands Hond.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 225mm
  Aantal pagina's : 175
  Uitgeverij : Mokum Books
  ISBN : 9789087780081
  Datum publicatie : 12-2018
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 19,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Zondag voor 21.00 uur besteld, dinsdag in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen