Niet leverbaar

×

€ 14,50


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Oorsuizingen verminderen

Marcel Holl • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Oefeningen voor duurzame verlichting van oorsuizingen zonder medicijnen.
  Oorsuizingen behoren tot de klachten die zeer moeilijk te genezen zijn omdat de oorzaak meestal een combinatie is van lichamelijke en geestelijke factoren.
  De lichamelijke factoren kunnen een beschadiging aan de spieren van het binnenoor zijn, bijvoorbeeld door langdurige blootstelling aan harde geluiden, gecombineerd met hoge bloeddruk. De geestelijke factoren zijn veelal het gevolg van stress: te drukke werkzaamheden met veel emotionele spanningen.
  Maria Holl ontwikkelde een geheel nieuwe therapie gebaseerd op de oude Chinese gezondheidsleer, met oefeningen die de energie in ons lichaam beter laat doorstromen. Daardoor wordt stress gereduceerd door het lichaam beter te aarden, angsten te verminderen en ons zelfbewustzijn te versterken.
  De methode bestaat uit 12 lessen, waarbij elke les enkele oefeningen bevat die 2 a 3 weken dagelijks uitgevoerd moeten worden.
  Na een jaar lang deze oefeningen gedaan te hebben gaven 8 van de 10 patienten aan dat ze aanmerkelijk minder last van oorsuizingen hadden. • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 156mm x 210mm
  Aantal pagina's : 115
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : 9789088400049
  Datum publicatie : 01-1970
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 14,50


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Niet leverbaar
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen