€ 53,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Oogchirurgie

Mirthe Doppenberg • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Onmisbaar voor operatieassistenten in opleiding en als naslagwerk voor gediplomeerde operatieassistenten Beschrijving van algemene richtlijnen bij oogoperaties, orbitachirurgie en oogchirurgie Overzicht van randapparatuur bij oogheelkundige operaties en specifiek oogheelkundig instrumentarium

  Dit leerboek biedt inzicht in de theoretische en praktische aspecten van de oogchirurgie. Daarnaast wordt er in dit boek aandacht besteed aan de anatomie van het oog en de oogkas.
  Het boek is opgebouwd uit drie delen. Het eerste deel beschrijft de algemene principes en richtlijnen van de oogchirurgie. Deel II gaat over orbitachirurgie, de chirurgie die zich bezighoudt met de structuren rond het oog, te weten de oogleden, de conjunctiva, de oogbol, de oogspieren, de oogkas en traanwegen. Deel III behandelt de oogchirurgie wat is opgesplitst in voor- en achtersegment. Daarnaast bevat het boek een apart hoofdstuk met het specifiek oogheelkundig instrumentarium, een bijlage waarin de randapparatuur bij oogheelkundige operaties wordt besproken en een bijlage met oogmedicijnen. Voor een overzichtelijke beschrijving van de operatietechnieken worden deze, net als de andere boeken uit de reeks Operatieve zorg en technieken, opgedeeld in een preoperatieve, een peroperatieve en een postoperatieve fase.
  In deze editie van oogchirurgie zijn aanpassingen gedaan bij de diverse operaties die de laatste ontwikkelingen en inzichten volgen. Online is het complete boek, inclusief toetsen per hoofdstuk, beschikbaar.
  De reeks ‘Operatieve Zorg en Technieken’ is zowel bestemd voor de student in opleiding tot operatieassistent en voor de gediplomeerde operatieassistent. Naast het basisboek bestaat de reeks uit een aantal vervolgdelen, waarin de verschillende chirurgische specialismen worden behandeld. Deze reeks benadert de beroepsuitoefening van de operatieassistent zo dicht mogelijk, waarbij de gebruikte illustraties en afbeeldingen deze benadering ondersteunen.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 168mm x 238mm
  Aantal pagina's : 147
  Uitgeverij : Bohn Stafleu van Loghum
  ISBN : 9789036830096
  Datum publicatie : 05-2024
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 53,95

niet beschikbaar

niet beschikbaarOp werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen