€ 62,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Vaatchirurgie

Leoni Reimert • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Beschrijft de meest voorkomende operatieve behandelingsmethoden en geeft verhelderende achtergrondinformatie Rijk geïllustreerd met gedetailleerde afbeeldingen Waardevol naslagwerk voor operatieassistenten

  Dit leerboek biedt inzicht in de theoretische en praktische aspecten van de vaatchirurgie.Het boek is geschreven voor operatieassistenten in opleiding. De achtergrondinformatieen de beschreven pre-, per-, en postoperatieve fasen van de operaties kunnen bijdragenaan de benodigde (praktische) kennis. Tevens kan dit boek dienen als naslagwerk voormedewerkers op de operatiekamer en voor verpleegkundigen die werkzaam zijn opchirurgische verpleegafdelingen waar vaatchirurgische patiënten worden verpleegd.
  Deze zesde, herziene druk van Vaatchirurgie is opgedeeld in drie delen. Het eerste deelgaat in op de algemene vaatchirurgische basiskennis, de vaatchirurgische principes, demogelijkheden voor diagnostiek en de vaatpatiënt. Deze informatie komt ook terugin de andere hoofdstukken van het boek. In het tweede deel worden achtereenvolgenscarotischirurgie, dialysechirurgie, thoracale, abdominale en perifere vaatchirurgie,amputaties en orgaandonatiechirurgie behandeld. Zowel de open chirurgische techniekenals de gesloten endovasculaire technieken worden beschreven. In het derde deelkomt veel voorkomend specifiek instrumentarium aan bod.
  Nieuw in de zesde druk is de toevoeging van de operatiebeschrijving van het thoracoabdominale aneurysma en het iliacale en poplitea aneurysma. Tevens is er meer aandacht voor andere facetten van een vaatpatiënt en is er meer uitleg over endovasculaire materialen.Online is het complete boek beschikbaar via de code die is opgenomen in het boek.
  De reeks ‘Operatieve Zorg en Technieken’ is bestemd voor de opleiding tot operatieassistent. Naast het basisboek bestaat de reeks uit een aantal vervolgdelen, waarin de verschillende specialismen van de chirurgie worden behandeld.Deze reeks benadert de beroepsuitoefening van de operatieassistent zo dicht mogelijk,waarbij de gebruikte illustraties en afbeeldingen deze benadering ondersteunen.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 168mm x 238mm
  Aantal pagina's : 212
  Uitgeverij : Bohn Stafleu van Loghum
  ISBN : 9789036830119
  Datum publicatie : 05-2024
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 62,95

niet beschikbaar

niet beschikbaarOp werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen