Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 9,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Oppasser voor een dag

Leontine Gaasenbeek • Boek • hardback

 • Samenvatting
  Wat wil jij later worden? Op die vraag kan wel elk kind een dolenthousiast antwoord op geven ... of toch niet? Pleun, een vrolijk meisje met zwierig krulhaar, weet het écht niet. Na schooltijd wandelt ze piekerend voorbij de dierentuin en wordt door het lawaai daar opgeschrikt. Ze sluipt stiekem naar binnen. Jaap, de oppasser, is vermist en Aap heeft alle dieren uit hun kooien bevrijd. Wat een bende! Pleun wil helpen en wordt zo oppasser voor een dag ... Zal ze na dit onvergetelijke avontuur haar roeping gevonden hebben? Met 'Oppasser voor een dag' heeft schrijfster en illustrator Leontine Gaasenbeek een heerlijk prentenboek gecreëerd voor jong en oud. De grappige en expressieve illustraties zijn zo mooi afgewerkt dat je er gewoon niet op uitgekeken raakt. Een must in de boekenkast van elke dierenvriend!

  Pleun weet nog niet wat ze later worden wil. Juf heeft het aan alle kinderen in de klas gevraagd, maar Pleun kan niet kiezen, er zijn zoveel leuke beroepen. Als de school voorbij is loopt Pleun langs de dierentuin naar huis. Alle beesten zijn uit hun hok ontsnapt! Pleun komt in actie en wordt oppasser voor een dag. De volgende dag vertelt ze in de klas over haar avontuur. Weet Pleun nu wat ze later worden wil? Oppasser voor een dag is een vrolijk verhaal voor jonge kinderen, een prentenboek vol avontuur en plezier, met een verrassend einde! Het is geschreven bij het thema van de Kinderboekenweek 2021 ‘Worden wat je wil’.
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 217mm x 217mm
  Aantal pagina's : 36
  Uitgeverij : Van Driel Publishing
  ISBN : 9789493200333
  Datum publicatie : 10-2021
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 9,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

0-2 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen