Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

Niet leverbaar

×

€ 48,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Organisatie van binnenuit

Bonne Wagenaar • Boek • paperback

 • Samenvatting
  "Dit boek geeft een nieuwe kijk op organiseren en leidinggeven: van binnenuit. Voor een succesvolle en effectieve organisatie moet het niet gaan om ¿de dingen¿, maar moet de ¿mens¿ centraal komen te staan.

  Mensen in organisaties moeten ondernemersgeest vertonen, betrokken zijn en zich medeverantwoordelijk voelen. Daar hoort een nieuwe benadering van de mens bij.
  Visie, stijl van leidinggeven en de inrichting van de organisatie dienen afgestemd te zijn op de totale mens van vlees en bloed en niet alleen op het stukje ­¿werknemer¿. De mens wordt op die manier de oplossing in plaats van het probleem. Hoe meer de totale mens wordt aangesproken en deze zijn waarden binnen de organisatie weerspiegeld ziet, hoe groter en effectiever de onderlinge samen­werking en daarmee het succes van de organisatie.

  De auteur geeft middels onderwerpen als visie, leidinggeven, beslissen en uitvoeren, houding en werk en onze beperkende aannames en denkpatronen hierover zijn visie op de organisatie.
  Geen theoretisch betoog, maar een realistische, praktische en heldere boodschap met praktijkvoorbeelden. De nadruk ligt op verbinding: er zijn geen twee levens (een ¿werkleven¿ en het ¿echte¿ leven), er is er slechts één.

  Een inspirerend boek dat uitdaagt na te denken over wat er anders kan en moet binnen de eigen organisatie en het eigen leven. Een boek voor iedereen die daar bewust en effectief vorm en inhoud aan wil geven.

  Bonne Wagenaar (1954) heeft, vanuit zijn economische en psychotherapeutische achtergrond, een mensen­verbindende visie ontwikkeld als oplossing voor organisatie­problemen. Met zijn eigen consultancy heeft hij jarenlange ervaring met het toepassen van effectieve en mensgerichte oplossingen, zowel binnen de profit- als de non-profitsector. Zijn stijl van werken is uitdagend en confronterend, echter met integriteit, realiteitszin en humor. Deze stijl is ook terug te vinden in dit boek.

  www.wagenaarconsultancy.nl

  Podcast(s)
  Beluister de podcast met het interview met de auteur(s)

  Recensie 1
  Recensie 2
  Recensie 3
  Recensie 4"
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 173mm x 241mm
  Aantal pagina's : 320
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : 9789023245292
  Datum publicatie : 01-1970
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 48,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Niet leverbaar
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen