Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 72,50


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Organisatieadvieswerk

L.I.A. de Caluwe • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Het organisatieadvieswerk is een zeer veelzijdig vak. Dit standaardwerk biedt u een duidelijk beeld van alle verschillende aspecten van dit uitermate boeiende vak. Overzichtelijk ingedeeld in de volgende delen:

  - Organisatieadvieswerk: waarom?
  - Het organisatieadviesproces in stappen
  - Adviesgebieden: aard en inhoud
  - Topmanagement, extern adviseur en aansprakelijkheid voor organisatieadvieswerk

  U leest over de keuze voor een extern organisatieadviesbureau, over de relatie tussen adviseur en opdrachtgever en over de beroepsmogelijkheden en aansprakelijkheid. Tevens komt het gehele adviesproces uitgebreid aan bod. Organisatieadvieswerk is geschreven vanuit en voor de praktijk van ondernemingen, bedrijven, instellingen, verenigingen en overheidsorganen. Het is een praktische handleiding voor directeuren en managers, leden van Raden van Commissarissen en van besturen van verenigingen en vakbonden met de bevoegdheden externe adviseurs in te schakelen.

  Organisatieadvieswerk is ook bedoeld voor leidinggevende en uitvoerende functionarissen. Als betrokkenen bij het organisatieadvieswerk heeft u met dit boek de oriƫntatie op het werk zoals u dat van een externe adviseur mag verwachten. Maar Organisatieadvieswerk is natuurlijk ook geschreven voor organisatieadviseurs zelf. Als reflectie op uw werk. Of als een uitstekend leerboek wanneer u zich wilt voorbereiden op een functie in het organisatieadviesvak.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 168mm x 235mm
  Aantal pagina's : 346
  Uitgeverij : Management Impact
  ISBN : 9789014088570
  Datum publicatie : 01-2002
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 72,50


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen