Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 34,83


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Outsourcing onder architectuur

Martin van de Berg • Boek • hardback

 • Samenvatting
  Hoe kan architectuur bijdragen aan een verantwoorde, professionele outsourcing?
  De PON-werkgroep 'Outsourcing onder Architectuur' heeft de afgelopen twee jaar intensief gewerkt om deze cruciale vraag te beantwoorden. De hoofdstukken en paragrafen zijn geschreven als een verzameling artikelen die zijn gebundeld en geredigeerd door de redactie bestaande uit Daan Rijsenbrij, Guus Delen en Martin van den Berg. Hierin worden theorie, ervaringen en raadgevingen gebundeld vanuit diverse organisaties, ABN AMRO, UWV, RWS, IBM, Obvion, Ordina, Quion, Sogeti, VKA, Blinklane, QWR en advocatenkantoor Vondst.
  Bij uitbesteding wordt architectuur complexer. De balans bevat nu ook architectuurafwegingen tussen de klant en de outsourcingpartner. Daarbij zal de kwaliteit van het contract van grote invloed zijn op het handelen van beide partijen. Een contract dat zich sterk op kosten richt, stimuleert meestal geen gezond architectuurdenken.
  In dit boek komen verschillende vormen van uitbesteding aan de orde: BPO, applicatieoutsourcing, infrastructuuroutsourcing en ook de Cloud.
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 172mm x 242mm
  Aantal pagina's : Niet bekend
  Uitgeverij : Van Haren Publishing
  ISBN : 9789087537067
  Datum publicatie : 06-2012
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 34,83


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Zondag voor 21.00 uur besteld, dinsdag in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen