€ 19,95

ePUB ebook

  € 6,99

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover GolanBlitz
  GolanBlitz (boek)
 • Cover PEARL
  PEARL (PDF)

Pearl

Adriaan Hage • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Van Windhoek naar Zuid-Afrika.

  Via Kaapstad naar Rotterdam.

  Als amazone in de golven.

  Met de bierwagen door Parijs.

  LAAR U MEEVOEREN IN DRAMA EN AVONTUUR!
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 525
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : Niet bekend
  Datum publicatie : 08-2017
 • Inhoudsopgave
  Pearl

  Geboren in Windhoek Namibiƫ, in een gezin met drie moeders en een oom. Vrouwen die mogelijkheden met redelijk succes naar hun hand weten te zetten maar ook een inschattingsfout maken. In Zuid-Afrika wordt Pearl geconfronteerd met een rauwe werkelijkheid.

  Later verdenkt de justitie haar van moord en Pearl vlucht het land uit.

  Door een bedrijf in Rotterdam wordt ze ingehuurd voor het maken van commercials en raakt betrokken bij een gemeen economisch spel. Terecht komen in onverwachte en te grote problemen, terug vallen op de noodzaak om het samen te overleven, levert Pearl vrienden op voor het leven.
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 19,95

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

'Je staat behoorlijk in de belangstelling, kijk eens hier.' Op een grote foto in close-up staat een jonge vrouw. Zij wordt heftig gestreeld door het hoofd van een paard. Haar zonnebril is verdwenen, haar pet vliegt van haar hoofd. Op haar gezicht een blijde lach en haar armen in een liefkozende omhelzing.
Als zij het onderschrift leest voelt zij het bloed uit haar gezicht wegtrekken: Winnaar van de race doet voetval voor donkere schoonheid met blauwe ogen. Zij leest het nog eens maar de tekst verandert niet. Dit is heftig, dat dit moet gebeuren, hoe moet ze daar mee omgaan! Rachel observeert haar. 'Is dit erg Pearl, kan dit nare gevolgen hebben, ben je bang dat de politie komt voor informatie?' 'Ja, daar ben ik bang voor, dat ze zullen komen voor nadere informatie, ik kan hier niet meer blijven.' ×
SERVICE
Contact
 
Vragen