€ 19,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Personeelseten in de horeca E. Scheppink

'verzin het maar'

Ed Scheppink • Boek • paperback

  • Samenvatting
    PERSONEELSETEN IN DE HORECA

    RECEPTEN • VERHALEN • 365 MAALTIJDEN

    Het ideale boek voor koks die even geen inspiratie hebben en uitverzonnen zijn. Ed Scheppink is in het dagelijks leven kok en levensgenieter, en komt daarom in aanraking met het euvel “personeelseten”. Hij maakt mee in het restaurant waar hij werkt én bij collega-restaurateurs dat het verzinnen van dit terugkerend ‘dingetje’ bij koks vooral niet van harte gaat. Het blijft vervelend, ondankbaar werk, met weinig feed back van collega’s in keuken en bediening, wat het niet leuker maakt. Met dit boek is getracht het leuker, en vooral makkelijker te maken. Het verzinnen hoeft niet meer! Een heerlijk boek vol ideeën. 365 maaltijden, verhalen, recepten, afwisseling, overzichtelijk gerangschikt. Makkelijker kan het niet!
  • Productinformatie
    Binding : Paperback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 148mm x 210mm
    Aantal pagina's : 155
    Uitgeverij : Ed Scheppink
    ISBN : 9789464064490
    Datum publicatie : 11-2020
  • Inhoudsopgave
    Een boek voor alle koks, in welke horecagelegenheid dan ook. Een makkelijke leidraad, voor als je even geen inspiratie meer hebt om een personeelsmaaltijd te verzinnen, en tóch variatie op tafel wil zetten. Leuke maaltijden, verhalen en recepten. Per 52 weken gerangschikt, 7 gerechten per week, overzichtelijk geplaatst in de index.
  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar



3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Tóch vraag ik me af of “Chateau Fromage” mijn honger kan stillen, en mijn dorst naar een gastronomisch hoogstandje kan bevredigen. Aire de croquettes is niet meer dan een rook- en benenstrek-plek houdt ik me voor, anders had de Franse ANWB me wel wijzer gemaakt met hun bewegwijzering, of had een ondernemende ambitieuze Fransman er wel ingedoken en de lucht van Hollandse bakluchten laten verspreiden. Temeer het de route National du Soleil betreft, waar toch jaarlijks vele Hollanders langsrijden en mogelijk hun laatste kroketje kunnen weghappen, alvorens zich vol te stoppen met foie gras en confit de canard.

Week 48


ma: Thaise salade, rundvlees

di: hartige omelet, spinazie, feta, hamblokjes, tomaat

wo: spaghetti Puttanesca, olijven, ansjovis, kappertjes,
tomaat, rode peper

do: rundervink, gestoomde groenten, rösti

vr: brisket met kruidenrub, van de bbq, gepofte ui ×
SERVICE
Contact
 
Vragen