Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 47,50


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Pirates, Peaches and P-values Parrrt 2
  Pirates, Peaches and P-values Parrrt 2 (boek)
 • Cover Pirates, Peaches and P-values parrrt 1
  Pirates, Peaches and P-values parrrt 1 (boek)

Piraten, perziken en p-waarden

Vince Penders • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Waarschijnlijk ben je afgekomen op de geruchten: geruchten over een handboek dat het anders doet. Een lesmethode die jou begrijpt, die je serieus neemt, en die je inzicht écht kan verbeteren. Statistiek is een vak waar je nooit om hebt gevraagd; je studeert psychologie, gezondheid of een sociale wetenschap, en bent geen expert in de wiskunde. Maar omdat statistiek zo belangrijk is, ook voor jou, kun je er niet omheen. Zal het ooit spannender en concreter worden dan een spelletje van X'en en Y'en?

  Mijn antwoord: ja. Na twee jaar experimenteren, ervaring en creativiteit weet ik dat het mogelijk is: iedereen - en ik overdrijf niet - kan statistiek begrijpen. Voor je ligt mijn aanpak van kraakheldere en complete uitleg met een knipoog, vertaald naar papier, vergezeld door levendige opdrachten die je nieuwe vaardigheden meteen op de proef stellen. Je zult achtbanen testen, bananen tellen, snorren meten en nog veel meer. Het zal je slimmer maken dan je voor mogelijk had gehouden.

  Kortom: probeer het, en laat je overtuigen. Bouw mee aan de revolutie. Zie je jezelf als een perzik in statistiek? Nog even en je wordt een piraat!

  Dit boek is werkelijk een uitkomst voor iedereen die zich bezig moet houden met statistiek en hier extra hulp bij nodig heeft.

  Het boek, goed te volgen voor beginners en de gevorderde, geeft de nodige interessante uitleg. De uitleg is simpel, logisch en soms ook met hilarische voorbeelden om de theorieën ui te werken. Het begrijpen ervan wordt dan een stuk eenvoudiger.

  Iedereen die zich ‘noodgedwongen’ met statistiek bezig moet houden in zijn of haar studie zal hebben ervaren dat al snel een punt bereikt wordt 'waarop het niet meer leuk is' om je nog verder te verdiepen in de stof. De humor die gebruikt wordt en de eenvoud voorkomt dit punt waarop je normaal gesproken het boek in de hoek zou smijten.

  Dit boek is absoluut een aanrader voor eenieder die met statistiek door een deur moet. Dit is de enige oplossing is om uit de gevreesde statistiek iets zinvols te halen.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 170mm x 240mm
  Aantal pagina's : 512
  Uitgeverij : Mosae Verbo
  ISBN : 9789086663897
  Datum publicatie : 12-2015
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 47,50


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen