Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 27,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Aan de slag met diversiteit

Y. Azghari • Boek • hardback

 • Samenvatting
  Aan de slag met diversiteit voorziet in een behoefte van beroepskrachten in de dienstverlening. Dit boek geeft een concreet handvat om beter om te gaan met culturele diversiteit.

  Het boek maakt zowel de verschillen als overeenkomsten helder in denken en doen tussen mensen met een verschillende culturele achtergrond. Voor een beter contact met de ander is een nieuwe manier van denken nodig over vraagstukken op het gebied van diversiteit: het diversiteitsdenken.

  Met het gebruik van het brugmodel wordt het diversiteitsdenken aan de hand van casussen uit de praktijk gedemonstreerd. Het doel is te komen tot een geslaagde cultuurbepaalde communicatie. Effectief communiceren met mensen uit verschillende culturen is het eindresultaat.

  Youssef Azghari verzorgt wereldwijd lezingen, debatten en workshops op het gebied van diversiteit. Hij is docent ¬Ďcommunicatie, cultuur en ethiek¬í aan Avans Hogeschool. Ook is hij als opiniemaker en commentator regelmatig te gast op de radio en televisie en publiceert hij in nationale en internationale media.

  Zie ook http://sites.google.com/site/youssefazghari/
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 135mm x 210mm
  Aantal pagina's : 166
  Uitgeverij : Boom
  ISBN : 9789024418343
  Datum publicatie : 07-2009
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 27,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen