€ 19,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

PROBE

P.H. Vermont • Boek • paperback

 • Samenvatting
  "Er is geen enkel bewijs dat ze bestaan, en dat moet altijd zo blijven" - SF thriller voor YA.
  UK nabij Zuid Schotland, 2028. Vier jongeren raken in de eerste klas van het lyceum bevriend. Ze hebben verschillende hobby's, zoals robots, computers en sterrenkunde. Dan doen ze een bijzondere uitvinding: ze kunnen dingen elektronisch onzichtbaar maken. Maar na een tijdje vinden ze iets wat ze niet zochten. En het is extreem gevaarlijk.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 287
  Uitgeverij : P.H. Vermont
  ISBN : 9789463453196
  Datum publicatie : 04-2018
 • Inhoudsopgave
  1. Poolster
  2. Lab
  3. Telge
  4. Tecuino
  5. Boog
  6. Drones
  7. Bezoek
  8. Geminiden
  9. Oever
  10. Meteoriden
  11. Pluto
  12. Havenshade
  13. Elf sloten
  14. Chiroptera
  15. Schemerland
  16. Toegang
  17. Dezen
  18. Macht
  19. Gale
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Thomas hoorde de kerkklok van de Marychurch in de verte. Hij keek achter zich. Boven de stad was het opeens donkerder geworden. Er was geen licht meer van straatlantaarns, van de huizen, van de hal bij het station. Er was iets bijzonders in de stad. Het leek wel of alle stroom was uitgevallen. Even wachtte hij nog, toen liep hij langzaam terug om te kijken wat er aan de hand was. Maar terwijl hij door het natte gras de terugweg zocht, zag hij één voor één de lichten in Keltonbridge weer aan gaan. Zelf had hij de lichten van de stad niet nodig om de weg te vinden. Met zijn zaklamp ging dat gemakkelijk genoeg.
Toen hij omhoog keek, leek het plotseling of er iets kouds in zijn nek werd gelegd. Thomas huiverde. Kippenvel gleed van zijn schouders over zijn armen omlaag. Het was of er iemand in het donker naar hem keek, en hem volgde. Toch wist hij zeker dat er in de struiken achter hem niemand was. Het voelde meer alsof of hij van bovenaf in de gaten werd gehouden, en geruisloos gevolgd door een grote roofvogel, die in het donker niet te zien was. Toch maakte hem dat niet bang, zelfs niet een beetje. Het voelde ook niet alsof hij de prooi was, maar meer of de vogel hem beschermde. En het was ook niet zomaar een vogel. Het was de snelste roofvogel die hij zich kon voorstellen. Onzichtbaar en dodelijk precies. En het vreemde was, dat het hem zelfs een vertrouwd gevoel gaf. Het gevoel heel veel kennis te hebben. Over alles. En ook veel macht. Maar waarom dat was, wist hij niet. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen