€ 29,99


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Proef Korea

Ae Jin Huys • Boek • hardback

  • Samenvatting
    Gemakkelijke Koreaanse recepten met ingrediënten uit jouw koelkast!

    Wat maakt Koreaans eten zo smaakvol? Het geheim zit in de jang, de sauzen die al duizenden jaren het fundament vormen van de Koreaanse keuken. Jang wordt gemaakt op basis van de sojaboon, die gefermenteerd wordt tot sojasaus (ganjang), sojabonenpasta (doenjang) en chilipasta (gochujang). Deze smaakmakers zorgen voor een rijk smaakpallet & een positief effect op de gezondheid. Ae Jin Huys liet ons eerder al kennismaken met kimchi, op Koreaanse wijze gefermenteerde groente. In dit boek laat ze zien hoe je verschillende jangs kan inzetten als smaakmaker. Let's eat! Dat is de betekenis van het Koreaanse MOKJA! 먹자!, het geesteskind van Ae Jin. Via catering en workshops brengt ze mensen in contact met de Koreaanse keuken.
  • Productinformatie
    Binding : Hardback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 208mm x 288mm
    Aantal pagina's : 210
    Uitgeverij : Lannoo
    ISBN : 9789401487801
    Datum publicatie : 03-2023
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 29,99

niet beschikbaar

niet beschikbaar



Zondag voor 21.00 uur besteld, dinsdag in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen