Niet leverbaar

×

€ 29,99


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Dienstboek een proeve

Protestantse Kerk in Nederland • Boek • hardback

 • Samenvatting
  In 1998 verscheen deze richtinggevende uitgave vanwege de (toen nog) Samen op Weg-kerken op het gebied van de liturgie, nu de PKN.

  De eerste druk is in twee oplagen verschenen. Nu verschijnt de tweede druk met enkele wijzigingen. Deze wijzigingen verhogen de gebruikswaarde en belemmeren het gebruik naast de eerste druk niet; ze betreffen de inhoudsopgave en de tekst van het zogenaamde Beklag Gods.

  De inhoudsopgave is door velen als niet-functioneel ervaren en door een andere opzet ervan is de toegankelijkheid en functionaliteit van deze uitgave sterk verbeterd. Op deze wijze wordt het gebruik in de gemeente bevorderd, maar is ook het gebruik in het gezin gediend. De betekenis van deze uitgave voor persoonlijk en gezinsgebruik is nog onvoldoende ontdekt.

  Inzake het Beklag Gods (onderdeel van de Goede Vrijdagviering, namelijk de kruismeditatie) is onbedoeld discussie ontstaan over het al dan niet antisemitische karakter van de voorliggende tekst. Aan dit mogelijke misverstand is door aanpassingen een ondubbelzinnig einde gemaakt. In ieder exemplaar is een losse psalmtonenkaart ingelegd.
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 123mm x 184mm
  Aantal pagina's : Niet bekend
  Uitgeverij : KokBoekencentrum Non-Fictie
  ISBN : 9789023903789
  Datum publicatie : 01-1998
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 29,99

niet beschikbaar

niet beschikbaar

Niet leverbaar
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen