€ 26,00

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Psychodiagnostiek
  Psychodiagnostiek (boek)
 • Cover Clinical Assessment
  Clinical Assessment (boek)

Psychodiagnostiek

Laurence Claes • Boek • hardback

 • Samenvatting
  Dit boek bevat een leidraad voor het uitvoeren van psychodiagnostisch onderzoek in de klinische praktijk. Het geeft inzicht in hoe verschillende stappen in het psychodiagnostisch onderzoeksproces op een goede manier uitgevoerd kunnen worden.

  Psychodiagnostiek bevat een inleiding over het uitvoeren van psychodiagnostisch onderzoek, met paragrafen over het gebruik van instrumenten en over klinisch oordelen en beslissen. Daarna volgen hoofdstukken over elk van de fasen van het onderzoeksproces (aanvraag, onderkenning, verklaring en indicatiestelling) en een afsluitend hoofdstuk over het eindverslag.

  Dit boek is zowel bestemd voor clinici in opleiding, i.c. studenten orthopedagogiek en gezondheidspsychologie en post-master studenten, als voor clinici die al in de praktijk werken.

  Cilia Witteman is hoogleraar Psychodiagnostiek, in het bijzonder diagnostische besluitvorming aan de Faculteit Sociale Wetenschappen van de Radboud Universiteit Nijmegen.

  Paul van der Heijden is klinisch psycholoog/psychotherapeut en senior wetenschappelijk onderzoeker bij het Centrum voor Adolescentenpsychiatrie van de Reinier van Arkelgroep te 's-Hertogenbosch.

  Laurence Claes is klinisch psycholoog en gedragstherapeut, en hoofddocent Klinische Psychodiagnostiek aan de KU Leuven, Faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen.
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 147mm x 228mm
  Aantal pagina's : 129
  Uitgeverij : Boom uitgevers Amsterdam
  ISBN : 9789058982544
  Datum publicatie : 03-2014
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 26,00

niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 23:15 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen