€ 22,50

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Rad van Afgunst

Douwe van der Helm • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Carolien is de dochter van John en Doreen Deurloo. Ze woont nog thuis bij haar ouders in Zwolle en studeert aan de school voor journalistiek.
  Op een dag komt ze in contact met Emma ten Berge, een vroegere schoolvriendin van de havo. Die nodigt haar uit voor een feestje in Lelystad. Na afloop van het feestje verdwijnt Carolien op mysterieuze wijze van de aardbodem.
  Zou het iets te maken hebben met haar ongebruikelijke bijbaantje?
  Inspecteur Kees van den Broek en diens collega forensisch rechercheur Mieke Limberg worden met de zaak belast. Naarmate het onderzoek vordert, wordt duidelijk dat de verdwijning alles te maken heeft met een ziekelijke vorm van afgunst.
  Zal het hen lukken deze complexe zaak tot een goed einde te brengen?
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 179
  Uitgeverij : Van der Helm
  ISBN : 9789464434569
  Datum publicatie : 04-2022
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (8 uit 2 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  14-07-2022
  Geweldig leesbaar en spannend boek.
  Ik heb een paar keer gewacht met het verder lezen. Niet omdat ik het matig vond maar jammer dat het uit zou zijn. Goed spannend verhaal en kennis van zaken. Dit smaakt naar meer Douwe

     Spannend
     Zeer leesbaar

  Geplaatst door uit Oldemarkt , leeftijd 60-69
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  13-07-2022
  Je blijft lezen
  Wanneer je aan dit boek begint kan je niet meer stoppen. Het heeft korte hoofdstukken en dat is fijn. Leest lekker weg. Verhaal zit goed in elkaar, auteur heeft research gedaan. Een aanrader.

     Leest lekker weg
     Geen

  Geplaatst door uit Amsterdam , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 8 uit 10

€ 22,50

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Haar hakken tikken ritmisch op het trottoir. Carolien houdt van deze schoenen. Niet alleen vanwege de kleur en de goede pasvorm, maar vooral omdat de hoge hakken dat heerlijke geluid produceren. Ze heeft de gewoonte om in haar hoofd een liedje te zingen op het ritme van het getik. Telkens een ander liedje. Op deze zondagavond is dat Perfect van Ed Sheeran. Dat is nog best lastig omdat de maat van het liedje niet zo goed past bij haar tred. Die probeert ze aan te passen, maar dat loopt niet lekker.
Ze komt van een feestje. Een oud klasgenote van de havo, Emma ten Berge, belde haar vorige week en vroeg of ze zin had om mee te gaan. Op het feestje waren alcohol, tabak en de jointjes rijkelijk aanwezig. Carolien heeft de boot afgehouden en een groot deel van de avond heeft ze met ene André Gravenberg gepraat. Telkens als hij sprak, keek ze naar zijn ogen. Mooie blauwgroene ogen die belangstellend de wereld in keken. Ze keek er zo diep in dat ze af en toe niet meer hoorde wat hij precies vertelde. Ze droomde weg in een wereld met André aan haar zijde, ergens op een hagelwit strand.
“Zeg, waar ben je met je gedachten?”, vroeg hij. Ze schrok van zijn vraag en keek op haar horloge. “Ik zie tot mijn schrik dat het vijf voor half twaalf is. De laatste trein naar Zwolle vertrekt over 20 minuten.” André stelde voor haar met zijn auto naar het station te brengen. “Je weet maar nooit wat er kan gebeuren zo midden in de nacht.” “Nou ik ben geen kleintje hoor”, zei ze. “Nee dat is echt niet nodig.” Even zag ze een vage teleurstelling op zijn gezicht. Hij pakte snel zijn bierglas om dat te verbergen.
Ze loopt een zijstraat van de Neringweg in die langs de Skatebaan Silverhills loopt. Juist als ze het park rond de skatebaan bijna achter haar laat voelt ze plotseling een sterke arm om haar nek. Ze wil het uitschreeuwen, maar de doek die tegen haar mond wordt gedrukt verstikt haar. Dan raakt ze in paniek en begint hierdoor sneller te ademen. Nog net voordat ze het bewustzijn verliest hoort ze een auto vlakbij stoppen. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen