€ 17,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Ravissant Rome

Marc Vandenbon • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Tien jaar na zijn succesboek 'Innemend Italië' treedt Italië-kenner Marc Vandenbon naar voren met een nieuw Italië-boek: een wandelgids over Rome. Hij fileert het historische centrum van de eeuwige stad en laat de lezer/wandelaar kennis maken met verborgen schatten in de schaduw van de toeristische trekpleisters. Steevast verrassingen die boeiende verhalen vertellen. Vaak verborgen in kleine straatjes, achter intrigerende gevels of in koele parkjes. Ontdekkingen die de eeuwige stad extra speciaal maken.

  Met veel zorg stippelde de auteur negen wandelingen uit. Uiteraard wijst hij op de bekende monumenten - de verplichte nummertjes - maar deze fungeren als ijkpunt. Niet als doel. De wandelingen lopen (meestal) in lussen door het hart van de stad, binnen de historische muren, waardoor alles te voet kan worden bezocht.

  Elk parcours staat uitgestippeld in de gids en via de bijgaande QR-code kan je het traject volgen op je telefoon, of ga je op zoek naar de extra info.

  Marc Vandenbon (°1952) is een ex-leraar geschiedenis en maatschappelijke vorming aan de voedingsschool Ter Groene Poorte te Brugge. Hij woont in Brugge. Marc Vandenbon heeft in de laatste 25 jaar Italië vele tientallen keren doorkruist. Hij hield er een bijzondere kijk op de tricolore laars aan over. Marc Vandenbon is reeds jarenlang lid van SPQR en schrijft geregeld kronieken over Rome en Italië. Ze zijn te vinden op de website www.innemenditalie.be
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 150mm x 212mm
  Aantal pagina's : Niet bekend
  Uitgeverij : Mammoet
  ISBN : 9789462674936
  Datum publicatie : 03-2024
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 17,95

niet beschikbaar

niet beschikbaarZondag voor 21.00 uur besteld, dinsdag in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen