Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 39,50


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Verbintenissenrecht & ondernemingsrecht

G.W. de Ruiter • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Verbintenissenrecht en ondernemingsrecht is primair geschreven voor het hbo-onderwijs in het algemeen. Dit helder opgebouwde boek behandelt op leesbare en toegankelijke wijze de belangrijkste leerstukken van het verbintenissenrecht en het ondernemingsrecht. Hierdoor is het zeer geschikt voor opleidingen waar deze rechtsgebieden aan de orde komen. Het belang van verbintenissen- en ondernemingsrecht voor de (rechts-)praktijk wordt stapsgewijs behandeld, verduidelijkt met eenvoudige, dagelijkse voorbeelden. De theorie wordt uitgelegd aan de hand van schema’s en voorbeelden. Ieder hoofdstuk wordt afgesloten met een samenvatting. In deze druk wordt aandacht besteed aan de nieuwe personenvennootschap. In ieder hoofdstuk kan de student uitgebreid oefenen met de vele kennisvragen, open vragen en meerkeuzevragen. Het boek wordt afgesloten met een hoofdstuk met extra oefenvragen. De student heeft hierdoor de mogelijkheid om met deze tentamentrainingen te toetsen of hij op het gewenste (kennis)niveau zit. Op deze manier ontwikkelt de student de vaardigheid om de verworven juridische kennis toe te passen. Deze kennis- en toepassingsgerichte opzet van het boek sluit aan op het praktijkgerichte onderwijs binnen het hbo.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 172mm x 242mm
  Aantal pagina's : 447
  Uitgeverij : Boom juridisch
  ISBN : 9789462908963
  Datum publicatie : 07-2021
 • Inhoudsopgave
  I VERBINTENISSENRECHT; 1 Inleiding in het recht; 2 Inleiding verbintenissenrecht; 3 De overeenkomst; 4 Handelingsbekwaamheid; 5 Wilsgebreken; 6 Overige voorwaarden; 7 De inhoud van de overeenkomst; 8 Nakoming; 9 Wanprestatie; 10 Overmacht; 11 Schadevergoeding; 12 Ontbinding; 13 Koop en consumentenkoop; 14 Algemene voorwaarden; 15 Onrechtmatige daad; II ONDERNEMINGSRECHT; 16 Algemene inleiding ondernemingsrecht; 17 De eenmanszaak; 18 Maatschap; 19 Vennootschap onder firma en commanditaire vennootschap; 20 Vereniging; 21 Coöperatie en onderlinge waarborgmaatschappij; 22 Naamloze en besloten vennootschap; 23 Stichting; 24 Personenvennootschap nieuwe stijl; 25 Oefenvragen; Trefwoordenregister
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 39,50


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen