€ 28,99


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Sterf twee keer

Tess Gerritsen • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Rechercheur Jane Rizzoli en patholoog-anatoom Maura Isles worden naar een wel heel lugubere plaats delict geroepen. De beroemde taxidermist Leon Gott is dood aangetroff en, opgehangen aan zijn voeten, met opengesneden buik, als een stuk wild. Zijn ingewanden liggen in de prullenbak in de buurt van zijn lichaam, samen met een extra set organen. Deze blijken toe te behoren aan een onlangs overleden sneeuwpanter uit de plaatselijke dierentuin. Aan het slachtoff er was de eer toegevallen om deze zeldzame sneeuwpanter op te zetten.

  Terwijl Maura Isles zich buigt over het toegetakelde lichaam van de man, zoekt Jane uit of er een verband bestaat tussen deze moord en de tragedie die zich zes jaar eerder afspeelde tijdens een wildsafari in Botswana, waar een aantal toeristen spoorloos verdween.

  MET ACHTERIN EEN SUPERSPANNEND BONUSVERHAAL VAN RIZZOLI & ISLES: 'JOHN DOE'

  'Als je GERRITSEN leest, bereid je dan voor op een lange nacht!' STEPHEN KING

  'Met Sterf twee keer bewijst TESS GERRITSEN dat ze nog steeds bij de top hoort. Een fantastisch en superspannend verhaal.' KAREN SLAUGHTER

  'Zowel bloedstollend als intelligent, op het scherp van de snede geschreven. Probeer maar eens te stoppen met lezen!' JAMES ROLLINS


  Tess Gerritsen is arts en internationaal bestsellerauteur. Haar thrillers worden in meer dan 40 landen vertaald en hebben een miljoenenpubliek. Ze verwierf grote bekendheid met haar inmiddels succesvol verfilmde Rizzoli & Isles-thrillers als Sterf twee keer, De laatste sterft en De Mefisto Club. Daarnaast schrijft ze standalone thrillers als Speel metvuur en Meisje vermist.

  Zie ook:
  www.thehouseofbooks.com
  www.tessgerritsen.com
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 135mm x 210mm
  Aantal pagina's : 384
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : 9789044358759
  Datum publicatie : 01-1970
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 28,99

niet beschikbaar

niet beschikbaarOp werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen