€ 22,50


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Kareliaans Gedachtegoed - The Book
  Kareliaans Gedachtegoed - The Book (boek)

Road to Freedom

Karel Emck • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Zou het echt kunnen? Maar een paar uur per week werken en toch goed verdienen? Internetondernemer Karel Emck nam de proef op de som. In twee jaar tijd richtte hij zijn leven opnieuw in volgens de nieuwste inzichten op het gebied van timemanagement en door het internet slim voor hem te laten werken.

  Het doel? Vrijheid! Vrijheid om te werken wanneer je wilt. Vrijheid om te werken waar je wilt. Vrijheid om te doen wat je het liefste doet.
  Inmiddels kan de balans worden opgemaakt en het antwoord is JA. Het kan! Er is een 'roadmap'. Er is een weg naar een andere manier van leven.

  Road to Freedom bestaat uit twee delen: In DEEL 1 neemt Karel je mee op weg naar zijn 4-urige werkweek. Welke stappen moest hij zetten om zijn doel te bereiken? Welke beren kwamen op de weg? In DEEL 2 doet Karel verslag van zijn roadtrip van zes maanden door de USA: de 4-urige werkweek in de praktijk.

  Dit boek is een must read wanneer je zelf de regie in handen wilt nemen en je leven naar eigen wens wilt vormgeven. Road to Freedom inspireert je om slimmer te gaan werken, meer te doen in minder tijd en ook nog eens veel meer te verdienen. En wie wil dat nu niet?

  Karel Emck (1967) is onder meer werkzaam als trainer in de IT-wereld en op het gebied van slimmer werken. Als 'serial' internetondernemer en pionier bedenkt en ontwikkelt hij steeds weer nieuwe concepten. Tenminste als hij niet op reis is. Zijn grote hobby.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 150mm x 220mm
  Aantal pagina's : 240
  Uitgeverij : Booklight
  ISBN : 9789090306490
  Datum publicatie : 11-2017
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 22,50


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen