€ 29,50


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Rupsje Zonder Stress

Als burn-out en/of depressie echt wordt...

Michael Gerritsen • Boek • hardback

 • Samenvatting
  Na vier jaar schrijven, tekenen en verbeteren is het boek ‘Rupsje Zonder Stress’ af. Een boek over burn-out en/of depressie.

  Ons doel? Mensen helpen die niet lekker in hun vel zitten en hier zelf iets aan willen veranderen. Alle opbrengsten worden gedoneerd aan de Depressie Vereniging en Stichting Huis aan het Water.

  Eén van de mooie complimenten van de eerste lezers: ‘Het boek helpt je om beter in je vel te gaan zitten of je nu ziek bent of niet’.

  Het boek is gedrukt in A4 formaat met semi hardcover en bevat meer dan 60 grote illustraties die je helpen bij de tekst.
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 297mm x 210mm
  Aantal pagina's : 132
  Uitgeverij : Michael Gerritsen
  ISBN : 9789464069419
  Datum publicatie : 09-2021
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (9,3 uit 2 reviews)

  09-02-2022
  Bijzonder boek
  Een heel bijzonder boek die vokgens mij een grote doelgroep aanspreekt. Als het even wat minder gaat lekker om te lezen met praktische oefeningen. Als je echt zwaar in een burnout zit ook heel fijn om te lezen. Mede door het grote formaat van de bladzijden en lettertype. Je kunt merken dat het geschreven is door een "ervaringsdeskundige" het zal geen makkelijke weg geweest zijn om tot dit prachtige eindresultaat te komen. Complimenten

     Makkelijk te lezen
     Praktische tips, fijne illustraties

  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 9.5 uit 10


  27-09-2021
  Super boek, dat mij van herfst tot zomer heeft geboeid
  Michael heeft een handleiding gemaakt die hij had willen hebben toen het bij hem donker werd. Na het lezen van dit mooi opgezette en goed geillustreerde boek ben ik er van overtuigd dat deze handleiding een lichtpunt biedt in de duisternis die je kunt ervaren met een depressie of burn-out. Michael is er in geslaagd om op een luchtige, eerlijke en informatieve wijze handvatten te bieden voor als je in deze duisternis zit. De opdrachten in de vorm van recepten zijn erg origineel en duidelijk van opzet. Het boek leent zich er voor om op een later moment nog eens in terug te bladeren, en de onderwerpen die jou interesseren nog eens terug te lezen. Hoewel dit boek geschreven is als handleiding voor degenen die te maken hebben met depressie of burn-out, staan er genoeg onderwerpen in die ook waardevol zijn als je in de gelukkige omstandigheid bent hier niet mee te maken te hebben. Een handleiding voor iedereen die wel eens wat meer rust in zijn hoofd en wat minder aan zijn hoofd wil hebben!

     Makkelijk leesbaar
     Goede praktische oefeningen

  Geplaatst door , leeftijd 40-49
  Waardeert het boek met een 9 uit 10

€ 29,50


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 16.00 uur besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen