€ 12,50

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Schijn bedriegt

Nina in 't Zandt • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Het eerste weekend van de zomervakantie zou eigenlijk een groot feest moeten zijn voor Eva Moretti. Maar haar grootste nachtmerrie wordt werkelijkheid: ze vindt haar vriend dood in bad. De politie heeft de zaak onderzocht en zegt dat er sprake is van zelfdoding. Eva gelooft dit niet en gaat daarom zelf op zoek naar de moordenaar. Tijdens haar zoektocht ontdekt ze dat niet alles is zoals het lijkt.

  Op 20-jarige leeftijd schrijft Nina in ’t Zandt, derdejaars communicatiestudente, haar eerste boek: Schijn bedriegt. Een thriller over rouwverwerking en vriendschap.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 84
  Uitgeverij : Nina in 't Zandt
  ISBN : 9789464068900
  Datum publicatie : 06-2021
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (9 uit 1 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  25-06-2021
  Ontzettend spannend!
  Schijn bedriegt is echt ontzettend spannend om te lezen. Je voelt mee met alle gevoelens van Eva, met als knaller op de vuurpijl een plottwist waar je u tegen zegt! Top boek, zeker een aanrader.


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 9 uit 10

€ 12,50

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Dikke druppels water kletteren uit de kraan. Ik sta in de deuropening en staar naar de zwart-met-witte tegels die langzaam bordeauxrood kleuren. Mijn mond valt open en mijn mobiel raakt met een flinke klap de grond. Als ik hem wil oprapen, zie ik dat ik in een plas bloed vermengd met heet badwater sta. Een levenloze arm hangt uit het bad. Wat is hier aan de hand?
Ik draai de kraan dicht en zoekend met mijn blote arm in de badkuip gris ik de stop eruit. Dit gaat mij niet snel genoeg. Ik pak een emmer en begin het water uit het bad te hozen en over de vloer te smijten. Ik wil Joris redden, dat moet. Als ik maar niet te laat ben… Het water stroomt langzaam uit het bad en het levenloze lichaam van mijn grote liefde is het enige dat overblijft van het bloedbad. Oh my god, ik moet hem redden! ×
SERVICE
Contact
 
Vragen