€ 15,00

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Scotland (Yard) Frank

Peter Diepstraten • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Dit boek in twee delen bevat een fantasy/detective story over het fenomeen van Loch Ness. Hierin wordt geappelleerd aan een onderzoek naar het mysterie waar de mensheid nog steeds over in verwarring is blijven verkeren. Is het een uitvinding van bedriegerij of is er toch iets meer aan de hand ? "Scotland [Yard] Frank" wordt in deze op een opmerkelijk en onthullend spoor gezet. Kan hij het mysterie oplossen ?

  Deel 2 van dit boek is een unieke weergave alsook blik in de wereld van de beveiliging en dan met name de mobiele surveillance. Daar ik zelf als mobiele surveillant deze wereld heb weten te betreden onthul ik u opmerkelijke details van deze dynamische en bijzondere werkzaamheden.

  Lees geniet en huiver van de ervaringen welke voor de meesten van ons niet voor te stellen zijn. Humor, realisme, tragiek, avontuur en mystiek, deze zijn allen vervat in het unieke document: "Dossier Surveillance"
  Een "onthulling" vanuit de binnenste gelederen van een exclusieve en specialistische groep van de divisie van het beveiligingssegment, de Mobiele Surveillance.

 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 207
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : Niet bekend
  Datum publicatie : 06-2014
 • Inhoudsopgave
  Voorwoord 13
  Hoofdstuk 1 De ontmoeting 18
  Hoofdstuk 2 Naar Loch Ness 36
  Hoofdstuk 3 De kennismaking 41
  Hoofdstuk 4 Het mysterie 51
  Hoofdstuk 5 De test op het meer van Loch Ness 77
  Hoofdstuk 6 Rambo 94
  Hoofdstuk 7 De theorie versus de praktijk 103
  Dossier Surveillance 125
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 15,00

niet beschikbaar

niet beschikbaar

2-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Het is bestemd voor een ieder die zich weer wil laten verleiden om zich in een bijzondere detective story te laten inleven en meeslepen naar een zèèr onthullend plot welke zijn weerga mogelijk niet zal kennen. Frank Avis alias Scotland Yard Frank is belast met een team van 8 personen naar het mysterie van het monster van Loch Ness.
Verder is het ook wetenschappelijk onderbouwd. Vanuit een mystieke sfeer zijn ook de elementen in het Dossier Surveillance ook bij vlagen opmerkelijk te noemen. Dit relaas is dan ook gebaseerd op realiteit alsook persoonlijke ervaringen welke voor de meesten van ons niet voor te stellen. Verder is het ook een soort van handboek voor de bestaande alsook toekomstige beveiligingsfunctionaris. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen