€ 15,00

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Scotland (Yard) Frank

Peter Diepstraten • Boek • paperback

  • Samenvatting
    Dit boek in twee delen bevat een fantasy/detective story over het fenomeen van Loch Ness. Hierin wordt geappelleerd aan een onderzoek naar het mysterie waar de mensheid nog steeds over in verwarring is blijven verkeren. Is het een uitvinding van bedriegerij of is er toch iets meer aan de hand ? "Scotland [Yard] Frank" wordt in deze op een opmerkelijk en onthullend spoor gezet. Kan hij het mysterie oplossen ?

    Deel 2 van dit boek is een unieke weergave alsook blik in de wereld van de beveiliging en dan met name de mobiele surveillance. Daar ik zelf als mobiele surveillant deze wereld heb weten te betreden onthul ik u opmerkelijke details van deze dynamische en bijzondere werkzaamheden.

    Lees geniet en huiver van de ervaringen welke voor de meesten van ons niet voor te stellen zijn. Humor, realisme, tragiek, avontuur en mystiek, deze zijn allen vervat in het unieke document: "Dossier Surveillance"
    Een "onthulling" vanuit de binnenste gelederen van een exclusieve en specialistische groep van de divisie van het beveiligingssegment, de Mobiele Surveillance.

  • Productinformatie
    Binding : Paperback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 145mm x 210mm
    Aantal pagina's : 207
    Uitgeverij : Niet bekend
    ISBN : Niet bekend
    Datum publicatie : 06-2014
  • Inhoudsopgave
    Voorwoord 13
    Hoofdstuk 1 De ontmoeting 18
    Hoofdstuk 2 Naar Loch Ness 36
    Hoofdstuk 3 De kennismaking 41
    Hoofdstuk 4 Het mysterie 51
    Hoofdstuk 5 De test op het meer van Loch Ness 77
    Hoofdstuk 6 Rambo 94
    Hoofdstuk 7 De theorie versus de praktijk 103
    Dossier Surveillance 125
  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 15,00

niet beschikbaar

niet beschikbaar



2-3 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Het is bestemd voor een ieder die zich weer wil laten verleiden om zich in een bijzondere detective story te laten inleven en meeslepen naar een zèèr onthullend plot welke zijn weerga mogelijk niet zal kennen. Frank Avis alias Scotland Yard Frank is belast met een team van 8 personen naar het mysterie van het monster van Loch Ness.
Verder is het ook wetenschappelijk onderbouwd. Vanuit een mystieke sfeer zijn ook de elementen in het Dossier Surveillance ook bij vlagen opmerkelijk te noemen. Dit relaas is dan ook gebaseerd op realiteit alsook persoonlijke ervaringen welke voor de meesten van ons niet voor te stellen. Verder is het ook een soort van handboek voor de bestaande alsook toekomstige beveiligingsfunctionaris. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen