€ 16,00

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Seks it Up

Over de bloemetjes en de bijtjes

Esther Storm • Boek • paperback

 • Samenvatting
  In deze wereld draait alles om succes. Succes in vooral materiele en financiële zaken. Maar verliezen we daarmee niet een belangrijk aspect uit het oog? De kunst van het liefhebben is door ons drukke bestaan steeds meer op de achtergrond komen te staan.
  We hebben vluchtige ontmoetingen en gaan niet daadwerkelijk meer iets aan wat dieper gaat en wat ook van belang is in dit leven.
  Onze wens om begeerd te worden en goed te kunnen beminnen. Zo intens de liefde beleven dat het nagenieten met de daarbij behorende flashbacks nog dagenlang door onze gedachten en lichaam stroomt. Om zodoende meer en langer te genieten van wat ons zo rijkelijk toebedeeld is en waar we allemaal zo graag naar verlangen.
  Heel lang liep ik met een idee rond om een soort seksbijbel te schrijven vanuit mijn persoonlijke belevingen. In het verleden zijn er al menig boeken geschreven over bepaalde technieken maar het leek mij een goed idee om een moderne en vernieuwende handleiding te schrijven voor allen, die een betere minnaar willen worden. Een boekje voor de hedendaagse man, die tijd en aandacht aan dit gegeven wil besteden.
  Mijn intentie is om mensen te inspireren en meer uit hun seksleven te halen. Een goed seksleven geeft je energie en `Good Vibes´ dat doordringt tot alle delen van je lichaam en geest. De belangrijkste onderwerpen worden in dit boekje aangehaald. Een mooi begin om zelf verder te ontwikkelen.

  Esther schreef eerder `De hoer van Babylon´, haar eerste autobiografische roman.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 114mm x 162mm
  Aantal pagina's : 116
  Uitgeverij : Esther Silooy
  ISBN : 9789464810868
  Datum publicatie : 03-2023
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 16,00

niet beschikbaar

niet beschikbaar3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Zomaar wat fragmenten uit het boekje Seks-it Up!

* Mannen zijn geen vrouwen.

Onderwijl mijn gedachten delend met mijn jonge minnaar in zijn afwezigheid, wilde ik hem dit zeggen:
Een vrouw is geen man.
Het kwam er niet van om dit aan hem te verkondigen. Ik had gehoopt dat hij wat langer zou blijven hangen. We hadden elkaar een jaar niet meer gezien. Of om eerlijk te zijn had ik hem geblokkeerd. Maar op een avond, toen ik wat triestig was om wat ik zojuist had meegemaakt bij een ontmoeting van een man waar ik kort mee had gechat, ontving ik van hem een bericht. Hij was in de buurt en wilde me zien. Dat deed mij veel genoegen want ik kon wel wat afleiding gebruiken en had tegelijkertijd mezelf beloofd nooit meer online te gaan daten. Maar door hem kreeg ik weer de geestdrift om mijn leven op te pakken en weer betekenis aan mijn leven te geven.
Ik wilde hem de kunst van de liefde leren. Mede omdat hij nog met zo veel vragen zat. `Wanneer ben ik klaar voor een relatie´, vroeg hij me. Maar alvorens daarop door te gaan, wilde de ik hem eerst iets vertellen over het verschil tussen een man en een vrouw. Dus vandaar.

Als een man een erectie krijgt, dan is hij klaar om te penetreren. Bij een vrouw ligt dat anders.

* Aanraking en tempo

Maar hoe en waar raak je een vrouw aan? Zijn dat alleen haar borsten, haar billen of haar vagina? Absoluut niet. Een vrouw bezit vele erogene zones, die bij aanraking voor genot zorgen. Het valt ook allemaal niet mee om het lichaam van een vrouw te leren kennen. Een vrouwenlichaam zit zeer complex in elkaar. Zelfs vrouwen weten vaak niet wat ze fijn vinden, daarom is dit boekje zeker ook geschikt om door vrouwen gelezen te worden.

De plekken waar een vrouw graag wordt aangeraakt zijn er veel te noemen en bij interesse zal een man ontdekken dat die bij elke vrouw ergens anders zijn of juist op dezelfde plekken.
Haar hals, de achterkant van haar nek, haar schouders, haar rug net boven haar stuitje. Haar billen, haar heupen. Wanneer je met je vingers door haar haren gaat of er zacht aan trekt.
De zijkant van haar lijf, vlak bij haar borsten. Haar handen, de binnenkant van haar palmen, wanneer je die licht met je vingertoppen streelt. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen