Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

Niet leverbaar

×

€ 15,99


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Sloddervos
  Sloddervos (ePUB)

Sloddervos

Dore van Montfoort • Boek • hardback

 • Samenvatting
  ‘Hoi! Ik zwaai naar je, maar dat kun je niet zien, want mijn plaatje staat stil. Mijn naam is Rhona. Ik ben tien jaar. Waarschijnlijk heb je online of op tv iets gezien over de paniek in de stad, de aardbeving bij het beursgebouw of de vreemde planten die daar ineens groeien. Maar dan ken je maar het halve verhaal. Ik ga je nu het hele verhaal vertellen, zoals het echt is gebeurd. Dus luister naar me, alsjeblieft. Om de wereld te redden heb ik je hulp nodig. En het kan nog, maar dan moet je me geloven: ik ben de Sloddervos.’

  In Sloddervos gaat Rhona op zoek naar de verborgen mythische wereld achter onze werkelijkheid en komt erachter dat die aan het afsterven is. En als die magische wereld van wezens en goden sterft, sterft de aarde en alles wat daarop leeft. Er is er maar een die beide werelden kan redden: RHONA, DE SLODDERVOS. Sloddervos is hét avonturenboek van nu over durven te leren geloven in jezelf en in alles wat je ziet en niet ziet. In alles wat je weet en niet weet. Omdat niet alles verklaarbaar hoeft te zijn om waar te zijn. Want er is nog zoveel meer. En alles is verbonden.
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 156mm x 224mm
  Aantal pagina's : 224
  Uitgeverij : Dromenjager Publishing BV
  ISBN : 9789493216211
  Datum publicatie : 03-2021
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 15,99


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Niet leverbaar
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen