€ 39,99


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Smaak

Sally Mitchell • Boek • hardback

  • Samenvatting
    Creatieve plantaardige recepten met seizoensproducten

    Met ruime ervaring in zowel de Franse klassieke keuken als internationale keukens heeft Walter Marskamp, chef van restaurant Yerba, een groot gevoel voor smaken ontwikkeld. Het is hem gelukt om met de strenge selectie aan ingrediënten die bij een plantaardige levensstijl horen, toch de volledige smaakbeleving in de gerechten terug te laten komen. Die smaak verkrijgt Walter door op een zo duurzaam mogelijke manier met de - liefst lokaal geproduceerde - producten om te gaan. Daarbij werkt hij met wat de seizoenen te bieden hebben en maakt hij gebruik van het volledige product. Wanneer je groente de hoofdrol laat spelen, wordt vlees of vis bijna overbodig. Toch kun je, als je wilt, gewoon een stukje vlees of vis toevoegen. Bij de recepten geeft Walter hiervoor suggesties. Dit boek laat zien hoe spannend, veelzijdig maar vooral ook hoe lekker groente kan zijn.
  • Productinformatie
    Binding : Hardback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 238mm x 298mm
    Aantal pagina's : 224
    Uitgeverij : Terra
    ISBN : 9789089898487
    Datum publicatie : 11-2020
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 39,99

niet beschikbaar

niet beschikbaar



Op werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen