€ 22,50

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Sociaal Woordenboek Engels

Toegepast probleem-Engels op sociaal terrein voor uw studie, publicatie of conferentie

HPP Lohman MA • Boek • paperback

  • Samenvatting
    Eén woordenboek
    Dit is geen aanvullend maar vervangend woordenboek met zeer veel 'sociaal' en weinig probleemloos of ander Engels. Het is uniek als studie- en naslagwerk voor alphatypes en voor iedereen die met mensen werkt of daarvoor nog wordt opgeleid.

    Eén terrein
    Het betreft vooral welzijnsbeleid, professionele samenwerking en de steeds belangrijkere dialoog tussen het Christendom en andere godsdiensten en de verschillende culturen. Daarom beslaan deze tienduizenden voorbeelden, uitglijers en ook opfrissers, afkomstig van Engelse social professionals, vijftien zowel onderling alsook Europees samenhangende deelterreinen:

    Eén werktaal
    Gewone woordenboeken, tolken en vertalers missen vaktaal en trefzekerheid en laten veel misverstand onopgemerkt. Dat is een onderschat probleem dat uiteindelijk alleen door de vakgenoten zelf - zoals ook deze auteur - kan worden opgelost. Daartoe dient dit grote bestand dat geheel uit Britse sociale handboeken afkomstig is. Zodoende is eenheid van taal en context gegarandeerd.

    Gebruiksaanwijzing
    Let u op zegswijzen, voorzetsels, plaats in de zin, tijd, meervoud, gangbare misverstanden en tips. Al het Nederlands is cursief, de trefwoorden zijn vetgedrukt en de gedeeltelijk vertaalde toepassingen beginnen alleen een nieuwe alinea als hun vertaling wisselt van trefwoord. Bijvoorbeeld conflict: in - met … odds: at - with … betekent 'in conflict met' 'at odds with' en wordt daar als geheel vertaald in: - de maatschappij leven to be - society.

    De auteur
    Na het r.k. kleinseminarie en de Sociale Akademie was Herman Lohman hoofd interne Z-opleiding, BJ-contactambtenaar / m.w., behaalde later zijn Master's degree in Health Care & Social Work, was de oprichter van de Stichting Europese Jeugdzorguitwisseling EYCE, directeur Europahuis, vakvertaler (NGTV), en 12 jaar hoofddocent Sozialpädagogik aan de Saxion Hogeschool in Enschede, Oberhausen, Halle en Mieste.
  • Productinformatie
    Binding : Paperback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 145mm x 210mm
    Aantal pagina's : 584
    Uitgeverij : Pumbo.nl
    ISBN : Niet bekend
    Datum publicatie : 04-2019
  • Inhoudsopgave
    Deel I Nederlands-Engels
    Deel II Engels-Nerderlands
  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 22,50

niet beschikbaar

niet beschikbaar



3-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Foto van een pagina (want de ontelbare onzichtbare tekens tussen de woorden worden hinderlijk zichtbaar ×
SERVICE
Contact
 
Vragen