Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 22,50


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Sodabrood uit eigen oven

Freerk Bos • Boek • hardback

  • Samenvatting
    Sodabrood bakken: lekker snel, helemaal niet moeilijk en vooral erg lekker

    Voor haar vierde boek werkt Levine samen met thuisbakker Freerk Bos. Zij leerde hem bijna alles wat er over brood bakken te leren valt. In Sodabrood uit eigen oven laten ze hun gecombineerde baktalent los op sodabrood; brood dat rijst op baksoda in plaats van gist of desem.
    Baksoda Sdoet zijn werk als het in contact komt met een zuur. Traditioneel wordt daarvoor - ook in dit boek -
    karnemelk gebruikt. Maar baksoda kan ook prima worden gecombineerd met vruchtensappen, cider, yoghurt, kwark of zure room.

    Een boek met toegankelijke recepten voor iedereen die binnen een uur en zonder veel technische kennis brood wil bakken. Bij elk recept wordt de totale bereidingstijd vermeld.
    Bij de meeste recepten wordt aangegeven hoe je het recept glutenvrij of lactosevrij kunt maken.

    Hartig of zoet, een feestbrood of een simpel brood voor bij de soep: met dit boek zet je bij elke gelegenheid snel iets lekkers op tafel
  • Productinformatie
    Binding : Hardback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 196mm x 257mm
    Aantal pagina's : 176
    Uitgeverij : Forte culinair
    ISBN : 9789462502550
    Datum publicatie : 11-2020
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 22,50


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen