€ 24,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Spirituele Wetten Toepassen in Je Dagelijkse Leven

Heike Amlow en Jan Blok • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Een gezegde als “begin de dag met een lach” is natuurlijk waardeloos als je met een slecht humeur bent opgestaan en er die dag taken op je wachten waarbij je toch al geen zin had ze uit te voeren.

  Toch is dit om te buigen; het is zelfs wetenschappelijk bewezen dat, als je je mondhoeken slechts dertig seconden omhoog trekt je jezelf anders zal voelen. Zo eenvoudig is het naar de wetten te leven, eenvoud is het sleutelwoord.

  In dit boek beschrijven we hoe je hiermee aan de slag kunt. Want alleen wanneer je iets hebt begrepen kun je ernaar handelen.

  Nu is de tijd gekomen ermee aan het werk te gaan: creëer je eigen geluk! Vertrouw jezelf en toon moed. Sta toe dat je “fouten”maakt (welbeschouwd zijn het eigenlijk geen fouten die je maakt maar leerprocessen). Een leerproces gaat niet zonder slag of stoot. Door jouw benadering van het leven en de keuzes die je maakt leer je iets. Je zou blij moeten zijn dat het soms verkeerd uitpakt want hiervan leer je pas die dingen te doen die jouw weg naar verlichting verkorten, je leert hoe het niet moet. Zo nu en dan zul je een trede op de ladder van begrip terug glijden. Ruim de scherven op en begin opnieuw. Niemand zal het je kwalijk nemen of teleurgesteld zijn dat het even niet lukt, want dit is de sleutel, dit is het leerproces dat je moet doorlopen. Je volharding opnieuw te beginnen zal met vreugde worden begroet.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 174
  Uitgeverij : Niet bekend
  ISBN : 9789082339222
  Datum publicatie : 10-2014
 • Inhoudsopgave
  Titelpagina
  Overdenking
  Voorwoord
  Hoofdstuk 1 Meditatie en zelfbescherming
  Hoofdstuk 2 De Ziel
  Hoofdstuk 3 Verlichting
  Hoofdstuk 4 Het Ego
  Hoofdstuk 5 Spiritueel ontwaken
  Hoofdstuk 6 Hulp en ondersteuning vanuit jezelf
  Hoofdstuk 7 De eerste wet: “Karma”
  Hoofdstuk 8 De tweede Wet: “Veroordeel niet”
  Hoofdstuk 9 De Derde Wet: “De vrije wil en de macht van de keuze”
  Hoofdstuk 10 De Vierde Wet: “Verwachting “
  Hoofdstuk 11 De Vijfde Wet: “Aantrekkingskracht en Manifestatie”
  Hoofdstuk 12 De zesde wet: “Vergeving”
  Hoofdstuk 13 De zevende wet: “Onvoorwaardelijke Liefde”
  Nawoord

 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 24,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar2-3 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Het Universum is de bron van wat wij waren, wat wij zijn en uiteindelijk zullen worden. Talloze beschavingen gedijen of gaan ten onder door de invloed van de omnipotente chaos die het Universum lijkt te zijn. Lijkt te zijn, want achter de chaos gaat een bijna onvatbare ordening schuil. Beschavingen die deze orde hebben begrepen zijn naar verlichting gevoerd. Beschavingen die de chaos omarmden zijn roemloos uitgewist, zoals bijvoorbeeld Atlantis.
Ook al lijkt het Universum een chaos, het werkt volgens bepaalde regels en wetten. Dat zijn niet alleen de wetten van de natuurkunde. Deze hebben slechts betrekking op de materie. De belangrijkste wetten zijn die van de energie, van de (menselijke) geest en de verlichting die bereikt kan worden, moet worden! Zal de mensheid de weg volgen van de verlichte beschavingen of zal zij ten onder gaan? Alles hangt af van de keuze die wij maken. Accepteren wij de chaos of gaan we leven naar de wetten die het Universum stelt? Het individu kan natuurlijk niet verantwoordelijk zijn voor de daden van zijn medemens. Gelukkig maar, anders zouden wij onszelf niet kunnen ontwikkelen. De weg naar verlichting is de ontwikkeling die wij individueel doormaken. Hier zijn wij zelf volledig verantwoordelijk voor. Als wij groeien en ons bewust zijn van onze verantwoordelijkheden zal de mensheid uiteindelijk verlicht worden. Daardoor groeit en ontwikkelt de Aarde met ons mee. Als wij de verkeerde keuzes maken staan we stil. Als wij weigeren onze verantwoordelijkheid onder ogen te zien dan glijden we af naar het lot van Atlantis. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen