€ 75,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Sportmassage, sportverzorging en functietests

W. Schermerhorn • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Is helder beschreven Met veel praktische voorbeelden Rijk geïllustreerd Geactualiseerd volgens de laatste NGS-richtlijnen

  Dit boek geeft een heldere beschrijving van de praktische vaardigheden waar een sportmasseur over moet beschikken. Alle beschreven handgrepen en tests zijn voorzien van duidelijke instructieve foto's. Sportmassage, sportverzorging en functietests is bij uitstek geschikt als praktisch hulpmiddel voor de voorbereidingen op het examen sportmasssage. 
  Deze druk is geactualiseerd volgens de nieuwe NGS-richtlijnen. Daarnaast zijn aanbevelingen van deskundigen in deze nieuwe uitgave verwerkt. Het resultaat is een nog completer boek dat onmisbaar is voor alle belanghebbenden op het gebied van sportmassage.
  Het boek is overzichtelijk opgebouwd uit drie delen:- theorie en praktijk van de massagehandgrepen;- functietests van alle gewrichten en spieren;- sportblessures, EHBO en blessurepreventie.
  Beide auteurs hebben jarenlange ervaring in het opleiden van sportmasseurs. Deze kennis inhet boek verwerkt en daardoor is het zeer geschikt voor de opleiding tot sportmasseur. Ook aan praktiserende sportmasseurs, (sport)fysiotherapeuten en anderen die zich met massage en verzorging bezighouden, biedt dit boek een helder overzicht. 
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 216mm x 270mm
  Aantal pagina's : 184
  Uitgeverij : Bohn Stafleu van Loghum
  ISBN : 9789036813877
  Datum publicatie : 10-2016
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 75,95

niet beschikbaar

niet beschikbaarOp werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen