€ 19,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Sprookjes van geluk

André Hörmann en Annelon Geluk • Boek • paperback

 • Samenvatting
  In Sprookjes van geluk vind je 15 spannende verhalen die gelukkig allemaal goed aflopen. Wat dacht je van een bakker die zijn smaak is kwijtgeraakt en daarom geen lekkere broden meer kan bakken? Van een eiland waar de zon ineens verdwenen is? Of van een haas die ernaar verlangt om kleuren te kunnen zien? Laat je betoveren door deze en andere verhalen.

  Veel plezier in sprookjesland.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 210mm x 210mm
  Aantal pagina's : 98
  Uitgeverij : Pumbo.nl
  ISBN : 9789090325484
  Datum publicatie : 02-2020
 • Inhoudsopgave
  6. De bakker die geen brood meer lustte
  12. De blonde wolf
  18. Kraaiensoep
  24. De goede fee
  30. Toverkruid
  36. Zon en honing
  42. De tovenaar van steen
  48. Prinses Sara
  54. Het onderwatermeisje
  60. Het gele volk
  66. Neusje Lang
  72. Oma’s sterren
  78. Het land van Hinderen
  84. De haas Pertino
  90. Donderjacht
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Onderweg terug naar huis hoorde Buurman Beer de vleugelslag van een roofvogel, maar hij zag niets. ‘Iedereen ziet het verschil tussen zon en honing’, hoorde hij de stem van Buizerd van Boven zingen. ‘Scheer je weg!’, riep Buurman Beer boos. Thuis plofte hij verloren op de bank neer. Hij zat daar tot het avond werd. Later die avond opende hij een kastje en haalde er iets uit dat in een zwart laken was gewikkeld. Hij likte met zijn tong over zijn lippen. Oh, wat had hij zin in honing.

Het zwarte laken voelde warm aan. Buurman Beer ging aan de keukentafel zitten. Voorzichtig vouwde hij het laken weg. Toen hij het laken bijna had weggevouwen kon hij zich niet meer bedwingen. Hij bracht het pakket naar zijn mond toe. Het felle licht verblindde hem. Het leek wel of de zon opkwam in zijn huisje. Dit ontging niemand. Het leek of de zon terug was, maar waar kwam het licht vandaan?

Alle inwoners verzamelden zich rond het huisje van Buurman Beer. Ook hertog Luuk. Zelfs de Goeie Grutten waagden zich naar buiten toe. Buizerd van Boven en de bijen hielden het schouwspel vanuit de lucht in de gaten. Hertog Luuk klopte aan. Verblind waggelde Buurman Beer naar de deur en deed open. Daar stond hij met de zon in zijn handen. Hij kon niemand zien, maar iedereen zag hem. Buurman Beer had de zon gestolen. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen