€ 16,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Staarteter

Roman

Marinus Blom • Boek • paperback

 • Samenvatting
  STAARTETER, een psychologische roman die leest als een thriller. De Holocaust, de Berlijnse Muur, New York 9/11 en opkomend rechts-extremisme vormen het decor voor het leven van gewone mensen.

  Voordat zij sterft, vertelt Leeba Winter haar oorlogsverhaal. Haar kleinzoon Olaf Lohman volgt zijn Joodse wortels naar Berlijn. Hij wordt gedreven door angst, liefde, lust en schaamte. Terwijl zijn huwelijk met Eva uit elkaar valt, laat hij zich verleiden om als burgerinfiltrant te strijden tegen opkomend extremisme.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 130mm x 210mm
  Aantal pagina's : 192
  Uitgeverij : De Heyblom
  ISBN : 9789082815702
  Datum publicatie : 03-2018
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 16,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Een witte wollen laag bedekte de hoge en lage stelae op het bijna vierkante veld van het Holocaustmonument, betonblokken in allerlei formaten, lang en smal, kort en breed, recht opgelijnd, zodat bezoekers het terrein vanaf elke kant konden doorkruisen. De gure wind trok aan en het begon harder te sneeuwen.
Ik pakte mijn camera uit mijn Billingham en keek door het oculair. Hier en daar zoemde ik in voor detailopnames. Met verkleumde vingers verwisselde ik de zoomlens voor een groothoeklens en stelde de sluitertijd in op een dertigste seconde. Daarna bracht ik de camera weer voor mijn oog, scande het beeld van links naar rechts, en drukte in die beweging af. Ik controleerde het display op de achterkant en zag het samengesmolten beton als donkere, deinende, schuimgetopte oceaangolven, klaar om de hele wereld te verzwelgen. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen