Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 22,50


ePUB ebook

  € 12,50

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Stigma
  Stigma (ePUB)

Stigma

Over leven met een gestigmatiseerd zelfbeeld.

Erick Frank • Boek • paperback

 • Samenvatting
  In deel één van dit waargebeurde verhaal beschrijft Erick Frank zijn persoonlijke strijd met zijn zelfbeeld en eigenwaarde tijdens de intense liefde voor Matthijs en zijn coming-out rond zijn achttiende. Haat, complot, eenzaamheid en wanhoop leiden tot een mislukte poging tot zelfdoding.

  Tweeëntwintig jaar later ontmoet Erick Martin, die hem herinnert aan de periode voor zijn coming-out en ontdekt hij, na jaren gevlucht te zijn in duister nachtleven, cruisen, werk, seks en alcoholverslaving een hiv-infectie die leidt naar een onderliggend psychisch probleem. Met EMDR-therapie ontkoppelt Erick een tijdens zijn coming-out opgelopen psychotrauma, waarna hij waarheden en keuzes opnieuw vaststelt.

  Het trauma blijkt gebaseerd op een voedingsbodem die al bestond voordat Erick zich kon identificeren. Nog voor zijn pubertijd nam hij onbewust lotsbepalende stigma’s over zichzelf aan. Zijn lot was al onlosmakelijk met hem verbonden.
  De identificatie, acceptatie en confrontatie met een gestigmatiseerd zelfbeeld.

  In deel twee gaat Erick op zoek naar antwoorden op vragen waarom stigmatiseren bij lgbtqia+ personen vaak tot persoonlijkheidsstoornissen, rolverwarring en trauma’s leidt en ontdekt hij hoe de mannelijke, vaak christelijke dominante culturele meerderheid daarvan de oorzaak is.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 140mm x 215mm
  Aantal pagina's : 384
  Uitgeverij : NLS
  ISBN : 9789464066524
  Datum publicatie : 02-2021
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 22,50


niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen