Niet leverbaar

×

€ 15,00


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Stoofbijbel

Julius Jaspers • Boek • paperback

  • Samenvatting
    Aan de hand van duidelijke, stapsgewijze instructies, foto's en how-to's laat Julius Jaspers zien hoe je de allerlekkerste stoofgerechten maakt. Van klassiekers als boeuf bourguignon, hazenpeper en gekonfijte eend tot verrassende nieuwe recepten als bloemkool provençale, zeebaars met Ricard en ananas met vanille en cognac toe.

    Meer dan 150 stoofrecepten
    Heldere how-to's en technieken
    Duidelijke stap-voor-stapfoto's
    Uitleg van benodigdheden en -begrippen

    'Goed voorbereiden, de hitte zijn werk laten doen en vaak een stuk later regenereren (een mooi woord voor opwarmen), waarbij je gelijk proeft dat de smaken nog beter zijn geworden. Op mijn lijf geschreven dus, dit thema!'
  • Productinformatie
    Binding : Paperback
    Distributievorm : Boek (print, druk)
    Formaat : 159mm x 219mm
    Aantal pagina's : 432
    Uitgeverij : BookSpot B.V. (inzake New Book uitg)
    ISBN : 9789048864232
    Datum publicatie : 12-2021
  • Inhoudsopgave
    niet beschikbaar
  • Reviews (0 uit 0 reviews)
    Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 15,00

niet beschikbaar

niet beschikbaar



Niet leverbaar
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen