Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

Niet leverbaar

×

€ 18,00


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Tenen Lezen

Irene Somogyi • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Sind Imre Somogyi het 'tenenlezen' heeft gelanceerd, is het bekijken van tenen een ingeburgerd fenomeen geworden. De auteur ontdekte na ruim tien jaar studie dat de stand en de vorm van de tenen vertellen hoe iemand met zijn emoties omgaat, en zijn karakter in elkaar zit. Naast beroepsbe oefenaars die zich met voeten bezig houden zijn ook vele anderen ge eresseerden tenenlezer geworden. Veel mensen gebruiken tenen lezen om onder andere meer te weten over het karakter en emoties van hun pasgeboren kind. Ook kan het helpen om een kind tijdens de groei en in latere leeftijdsfasen beter te begrijpen. Mede op deze manier ontstaat meer begrip en een betere ouder-/ kindrelatie. Wie het boek leest komt tot de ontdekking dat tenen de spiegel van de ziel vormen.
  Pedicures, voetverzorgers, podologen, schoonheidsspecialisten en reflexzonetherapeuten integreren tenen lezen in hun praktijk. Hetzelfde geldt voor sportmasseurs, fysiotherapeuten, verpleeg- kundigen en artsen.
  In toenemende mate zijn onderwijskundigen, relatietherapeuten, psychologen en beroepsadviseurs ge eresseerd in de mogelijk heden die het tenenlezen biedt.
  Academies voor Natuurgeneeskunde hebben tenen lezen als verplichte literatuur op hun lijst gezet.
  Om tenenlezen voor iedereen toegankelijk te maken is dit boek in een makkelijke en vlotte taal geschreven. In Nederland en Belgiƫ zijn er meerdere tienduizenden exemplaren verkocht.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 174mm x 244mm
  Aantal pagina's : 123
  Uitgeverij : A.J.G. Strengholt's Boeken Anno 1928 B.V
  ISBN : 9789080073791
  Datum publicatie : 03-2007
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 18,00


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Niet leverbaar
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen