Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 25,00

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Terracotta Liefde

non va' via

Morra Jetten • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Verschenen bij Uitgeverij PerlaScript – Pumbo.nl:

  Terracotta liefde
  Een romantisch en spannend boek
  van Morra Jetten

  Terracotta liefde is het nieuwe boek in de serie romantische verhalen van auteur Morra Jetten. Na eerder haar lezers veel plezier te hebben verschaft met de uitgaven Croy en Janthe heeft Morra Jetten opnieuw een heerlijk boek aan de serie ‘uit het leven gegrepen’ verhalen toegevoegd, met als titel Terracotta liefde. Een liefdesverhaal wat zich deels in Italië en deels in Nederland afspeelt met als grote vraag: is er hoop voor de hartverwarmende Terracotta liefde tussen de Nederlandse Tinda en haar charmante Italiaan Leardo?

  Het verhaal
  Tijdens haar vakantie op Sicilië ontmoet Tinda de liefde van haar leven: de flamboyante Italiaan Leardo. Eigenlijk is Tinda na haar scheiding nog niet klaar voor een nieuwe liefde in haar leven, maar ze wordt compleet door haar gevoelens voor Leardo en zijn passie voor het leven overvallen. Ze kan eigenlijk niet anders dan zich volledig over te geven aan dit overweldigende en warme gevoel. Op zijn beurt is Leardo aanvankelijk ook terughoudend om zich volledig in de vakantieliefde te storten, want hij zit diep in de relatieproblemen. Uit zelfbescherming noemt hij zijn gevoelens voor Tinda dan ook liever geen liefde maar ‘vriendschap plus.’ Toch staat hij na de vakantie op een dag bij Tinda op de stoep. De hierop volgende 10 dagen en 10 nachten zijn voor beiden intens en roepen veel vragen op.
  Zelfs Tinda die door haar speciale gave altijd ‘meer ziet dan anderen’ is volledig van slag en laveert tussen twijfel, hoop en wanhoop. Daarnaast spelen haar paard Kei, de stalgenoten, maar ook haar familie en werk een belangrijke rol in haar leven. En zorgen ervoor dat het dagelijkse gebeuren zich nadrukkelijk opdringt en gemakshalve dus niet even op de achtergrond kan verdwijnen. Helemaal niet wanneer door een dramatische gebeurtenis in haar leven voor Tinda de twijfel welke beslissing ze moet nemen haast ondraaglijke vormen aanneemt.

  Terracotta liefde is een uit het leven gegrepen liefdesverhaal met herkenbare thema’s als menselijke twijfels, passie, romantiek, de rol van familie, vrienden, dierenliefde en invloed van het werk op iemands privéleven. Maar ook hoe het is om met een bijzondere helderziende gave om te gaan, die tijdens een moordzaak in de directe omgeving van de hoofdpersoon van pas lijkt te komen, terwijl het haar tegelijkertijd in een lastig parket brengt. Naast de nodige spanning is Terracotta liefde bovenal een verhaal vol romantiek, passie en de hoop op ware liefde.

  Terracotta liefde verschijnt bij Uitgeverij PerlaScript / Pumbo.nl en is voor € 25 te krijgen via de boekhandel en Bol.com.

  Over de auteur:
  Morra Jetten schrijft in haar boeken graag over de liefde en herkenbare thema’s uit het dagelijks leven, situaties waar iemand zomaar in verzeild zou kunnen raken. Haar boeken raken, ontroeren, zijn meeslepend, hebben diepere lagen en bieden dus stof om over na te denken. De schrijfster is beschikbaar voor interviews.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 277
  Uitgeverij : PerlaScript
  ISBN : 9789082293708
  Datum publicatie : 11-2014
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 25,00

niet beschikbaar

niet beschikbaar

2-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Tinda was terug gegaan. Ze hadden elkaar weer ontmoet. En elkaar direct herkend. De engelen kwamen in haar leven. Het gevoel van terracotta liefde, de warmte, het heerlijk samen zijn, terwijl het eigenlijk allemaal niet kon. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen