Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 12,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

  € 7,95

Meer van deze auteur

 • Cover Tevreden zijn ... oefen tot het spontaan gaat !
  Tevreden zijn ... oefen tot het spontaan gaat ! (PDF)

Tevreden zijn ... oefen tot het spontaan gaat !

Noelle Riel • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Het kostte mij meer dan een half leven, vallen opstaan en weer doorgaan; maar NU kan ik meestal voelen: Ik ben tevreden!
  Tevreden met en dankbaar voor een gezond, meewerkend lijf, een prachtige zelfstandige dochter, een goed dak boven mijn hoofd, gewaardeerd werk, liefdevolle mensen om me heen. Soms ben ik bijna gelukkig.

  Ik schrijf graag en begon om in blogjes overdenkingen te beschrijven waarvan ik denk dat iemand anders er ook iets aan heeft. Na een poosje kwam ik met mijn eerste oefeningen op de blog site van de krant Trouw Schrijf en de oefeningen werden korte verhaaltjes en versjes.  .

  Het blog gaat door en wordt misschien over 3 maanden wel deel 2.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 145mm x 210mm
  Aantal pagina's : 60
  Uitgeverij : Noelle Riel
  ISBN : Niet bekend
  Datum publicatie : 09-2011
 • Inhoudsopgave
  In dit boekje vind je 58 stukjes. Sommige stukjes hebben een oefening.
  Andere stukjes geven een kijkje in "hoe ik het dan doe".

  Niet omdat ik denk dat ik het perfect doe. Maar wel omdat ik zelf leer(de) door lezen, denken, voorbeelden van andere mensen.
  Met elkaar tot het punt waarop ik NU echt dagelijks een tevreden bestaan heb. Dankzij tips en trucs, therapie en liefdes, boeken en preken, liefdevolle mensen.
  Het is toch jammer als iedereen het wiel zelf moet uitvinden ...
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 12,95

niet beschikbaar

2-4 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Ik heb iets raars met geld. Ik moet het laten rollen. Er is altijd genoeg, nooit te veel.
Ik vind het heerlijk om uit te geven ... Meestal zijn de extraatjes voor mijn kind. Van de week was er uitverkoop in de plaatselijke schoenenwinkel. Met haar kleine maatje 36 valt ze in de uitverkoopprijzen. Voor 30 euro scoorde ik 3 paar fantastische schoenen voor haar. Ik vind het moeilijker om me zelf te verwennen. Maar van de week ben ik me te buiten gegaan. Ik kocht de spannendste schoenen die ik OOIT gehad heb.
Hakken van 10 cm, bandjes als sandalen, hiel als een laarsje. Sexy, kinky, gedurfd, allemachtig prachtig... Ik ben er blij me als een kind. De marathon moet ik er niet op willen lopen; maar die wilde ik toch al niet doen ...
Hoe ouder hoe gekker? Of ... nu kan het nog? ×
SERVICE
Contact
 
Vragen