Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 19,95


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Meer van deze auteur

 • Cover Thaise Perikelen
  Thaise Perikelen (ePUB)

Thaise perikelen

Theo van der Schaaf • Boek • hardback

 • Samenvatting
  Na een druk werkzaam leven woont Theo van der Schaaf sinds vijf jaar in Hua Hin in Thailand, maar in de zomer ook wel in Aalsmeer.
  Hij was verbonden aan onder meer Expert, Elsevier, Polygram, Universal Pictures en Telescreen.
  Daarnaast was Van der Schaaf ruim tien jaar eigenaar van Movies Select Video, het bedrijf dat als eerste in Nederland en Belgiƫ pionierde met de verkoop in plaats van verhuur van videogrammen. MSV bracht o.a. het complete oeuvre van Laurel & Hardy uit, eerst op vhs en later, via Universal, ook op dvd. Tenslotte bedacht hij nog Basta - Audio/Visuals, een kleine eigenwijze muziekmaatschappij die kansen schept voor even eigenwijze, vaak innoverende muzikanten.
  Tegenwoordig is Theo van der Schaaf als columnist verbonden aan Thailandblog.nl, een veelbezochte site voor Nederlanders en Belgen met een Thaise connectie.
  In dit boek zijn columns en verhalen, soms serieus, soms informatief, maar bijna altijd geschreven met een knipoog, voor het eerst samengebracht. Ze geven een kijkje in het leven van een nuchtere Nederlander in Thailand.
  Van de auteur verscheen eerder (Uitgeverij De Toorts - Haarlem 1988) het boek De Herniafabriek - een onweerstaanbaar ziekenhuisverhaal.
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 159mm x 235mm
  Aantal pagina's : 198
  Uitgeverij : Blotto Press
  ISBN : 9789080755970
  Datum publicatie : 11-2015
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 19,95


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen