Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 14,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

  € 9,95

Meer van deze auteur

 • Cover Gratitude Journal
  Gratitude Journal (boek)
 • Cover The Little Book of Self Love
  The Little Book of Self Love (PDF)

The Little Book of Self Love

Wouter Manders • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Heb je het gevoel dat jouw leven in een neerwaartse spiraal is beland? Dat je het gevoel hebt alsof je leven begint te stagne- ren? Worstel je met angst, minderwaardigheid en een gebrek aan zelfvertrouwen? Of is de route naar persoonlijke groei vol- strekt onduidelijk? Ben je op zoek naar een kort, krachtig boek dat je helpt om je leven in goede banen te leiden? Wanneer je bovenstaande vragen met “ja” hebt beantwoord, is “The Little Book of Self Love” voor jou bedoeld!

  Een rugzak aan tools en kennis wil ik je meegeven om je ver- volgens om te toveren tot een dalklimmer: iemand die de kwa- liteit van zijn leven enorm zal verbeteren. Het beginnen met persoonlijke ontwikkeling kan erg overweldigend op je over- komen, maar daar brengt dit boek een einde aan. Voor vijftien jaar lang heb ik de paden van angst, depressie en verdriet be- wandeld, totdat ik actie ondernam en de vlijmscherpe messen van negativiteit van me heb weten af te schudden. Vol met liefde en buitengewoon veel dankbaarheid heb ik besloten om dit boek voor je te schrijven. Met heel mijn hart hoop ik ervoor te zorgen dat jouw leven wordt verbeterd en dat je toekomst net zo mooi mag zijn als de dromen die je had toen de wereld aan je voeten lag en alles mogelijk was: jouw kindertijd.
 • Productinformatie
  Fragment : Download Fragment
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 116
  Uitgeverij : Pumbo Nederland
  ISBN : 9789463458535
  Datum publicatie : 11-2019
 • Inhoudsopgave
  Voorwoord

  Hoofdstuk 1: Mijn Afdaling

  Hoofdstuk 2: Mijn Opmars

  Hoofdstuk 3: De J-Curve

  Hoofdstuk 4: Het Brein

  Hoofdstuk 5: Doelstellingen

  Hoofdstuk 6: Kennis & Vaardigheden

  Hoofdstuk 7: Gezondheid

  Hoofdstuk 8: Meditatie

  Hoofdstuk 9: Extra Tools

  Hoofdstuk 10: Einde
 • Reviews (9 uit 2 reviews)

  19-01-2020
  interresant en makkelijk leesbaar
  The little book of self love gelezen en in een ruk uitgelezen. Makkelijk leesbaar en voor veel mensen denk ik een begin punt voor een andere kijk op het leven. Zeer de moeite waard om er aan te beginnen. Goeie en makkelijke tools worden er gegeven zonder een hoge moeilijkheidsgraad. Dus voor iedereen die wil (en dat zouden mensen echt moeten doen) veranderen in het leven. De schrijver vertelt een verhaal over zich zelf en helpt daarmee anderen zonder aanziens van persoon. Complimenten aan de schrijver..

     begrijpelijk leesbaar
     gooie tools aangegeven
     geen

  Geplaatst door uit eindhoven
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  10-12-2019
  Bijzonder
  Afgelopen maanden zat ik in een hele erge dip en zat ik in een diep dal in mijn leven. Dit boek heeft mij verder de goede richting in gestuurd en hierdoor genoeg motivatie gegeven om de wereld te laten zien wie ik ben en waarom ik hier ben. Bedankt! ❤️

     Leest makkelijk weg
     Veel nuttige informatie

  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 9 uit 10

€ 14,95

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 
×
SERVICE
Contact
 
Vragen