Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 19,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Tijdens

Femke van der Zee • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Het uittypen van deze woorden, het schrijven van de hoofdstukken en het ontwikkelen van dit boek hebben mij veel gebracht. Het heeft mij een andere kijk in mijn hoofd gegeven. Het heeft mij een nieuwe visie voor het leven gegeven en besef gebracht. Ik heb getypt met verdriet en een lach, met gefronste wenkbrauwen, een lichaam vol zweet, opgetrokken schouders en tranen stromend over mijn wangen. Ik heb dankbaarheid gevoeld tijdens de mooie hoofdstukken over de geweldige mensen in mijn leven. Ik heb warmte gevoeld met mijn familie in gedachten en ik heb teleurstelling mijn lichaam uit voelen stromen tijdens de alinea’s over de personen waar ik mij door in de steek gelaten heb gevoeld. Het heeft een nieuwe kijk gegeven op zoveel zaken in mijn leven en ik hoop op deze trap door te lopen naar boven, mij hieraan vast te houden en dit besef bij de hand te pakken en samen omhoog te lopen. Ik omarm mijn duisternis, want ik ben er al zo ver mee gekomen dat ik zeker weet dat wij het samen redden. Er komt een dag dat ik het verhaal vertel over hoe ik heb overwonnen wat ik heb doorgemaakt en ik hoop dat dat een gids mag zijn voor iemand anders.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 116mm x 180mm
  Aantal pagina's : 188
  Uitgeverij : Femke van der Zee
  ISBN : 9789464063684
  Datum publicatie : 11-2020
 • Inhoudsopgave
  Voorwoord
  Inleiding
  Ieder zijn eigen verhaal
  Thuis
  Woorden en daden
  Tijd
  Werk en rouw
  Mijn kijk
  Foto’s, muziek
  Onzichtbaar
  Mijn lijf
  Overcompenseren
  Automutilatie
  Nachten en nachtmerries
  Gevolgen
  Punt komma;
  Therapie
  Plaatselijk op pauze
  Hij mist zoveel
  Vragen
  Mijn persoon
  Dieren
  Vrienden en vriendinnen
  Onvermogen
  Heen en weer
  Femke Brenda van der Zee
  Tattoo
  Nawoord
  Afscheidsrede
  Dankwoord
 • Reviews (9,5 uit 1 reviews)

  02-12-2020
  Goed
  Goed geschreven. Verhaal grijpt je bij je strot, en houd je vast. Alle emoties zijn bij mij voorbij gekomen. Heb figuurlijk naast Femke gestaan, gelopen, gezeten met haar gehuild geschreeuwd en ga zo maar door in één adem uitgelezen.


  Geplaatst door uit Sneek
  Waardeert het boek met een 9.5 uit 10

€ 19,95

niet beschikbaar

niet beschikbaar

3-5 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

De woorden waarmee mijn complete gevoel van veiligheid in duizend stukken breekt: “Mijn vader is overleden.” Eén keer heb ik de woorden kunnen uitspreken, één keer heb ik de woorden over mijn lippen kunnen krijgen en één keer stortte ik compleet in elkaar door het vormen van die woorden in één zin. Het is gek wat er in zo’n korte tijd en met zo weinig woorden gebeurt in mijn hoofd en in mijn bewustzijn. Dat na het uitspreken van deze woorden een vriendschap nooit meer hetzelfde is. Ik heb een persoon gekozen waar ik me veilig voel, iemand op wie ik zeker weet te kunnen bouwen, steunen en vertrouwen. Iemand die mij nooit zal teleurstellen. Ik praat hier met trots over een persoon die het licht in mijn leven is, die mij op mijn benen heeft weten te houden op momenten dat ik mezelf niet meer kon dragen en die mij steunt in elke keuze die ik maak. Mijn grote liefde, mijn steun en toeverlaat, mijn persoon. Haar stem te horen aan de andere kant van de lijn is wat ik op dat moment nodig heb. Dat is misschien wel het enige stukje veiligheid dat ik nog weet te vinden. Terwijl zij zoekt naar een gepaste reactie en vraagt waar ik ben en of ze moet komen, weiger ik haar verder toe te laten dan dit. Ondanks dat dit een moment is waar ik haar zo bij nodig heb en niets liever wil dan dat zij in haar auto stapt om naar mij toe te komen, haar armen om mij heen te slaan en me vast te houden, beslis ik in dat moment dat ik het zelf wel kan. Dat ik haar niet nodig heb. Het heeft een paar therapiesessies gekost om te realiseren dat ik haar zo graag bij me heb gehad, maar dat ik te koppig ben om iemand toe te laten op momenten van pijn. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen