€ 17,50


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Tipboek Cello

Hugo Pinksterboer • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Waarom klinken geen twee cello's hetzelfde, waarom is de ene cello zo veel duurder dan de andere en hoe kies je uit al die cello's jouw ideale instrument? Tipboek Cello geeft antwoord op al die vragen. Zo vertelt het boek je alles over het bovenblad, over wat de de stapel en de kam voor de klank doen, en nog veel meer. In glasheldere taal, zowel voor beginners als voor gevorderde spelers - en zelfs profs zijn er blij mee!

  VAN SLEUTELS TOT SNAREN
  Ook is er ruim aandacht voor praktische zaken als de verschillende soorten stemsleutels, fijnstemmers, staartstukken en hars. Een apart hoofdstuk vertelt je alles over hoe belangrijk snaren voor de klank van je instrument zijn, en hoe je jouw ideale klank kunt bereiken door de goede snaren en de juiste omwikkeling te wat het materiaal van de snaren en hun omwikkeling met je klank doen - en natuurlijk worden de verschillen tussen dolce, medium en forte snaren niet vergeten.

  TIPCODES
  Verder biedt ook Tipboek Cello heel toegankelijke informatie over de geschiedenis, de familie, de productie en de makers van het instrument, een woordenlijst en een index, handige adressen en websites. En met de interactieve Tipcodes kun je zelfs horen wat je leest! De tweede, vernieuwde editie van Tipboek Cello bevat bovendien extra hoofdstukken over het omgaan met podiumvrees en over hoe je oefenen zo leuk en zo effectief mogelijk kunt maken.

  * Tipcodes op www.tipbook.com
  * Koop-, test- en gebruikstips
  * Prijsindicaties
  * Onderhoud en accessoires
  * Akkoorddiagrammen
  * Stemmen en afstelling
  * Woordenlijst en index
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 153mm x 228mm
  Aantal pagina's : 224
  Uitgeverij : Tipbook Company BV, The
  ISBN : 9789087670177
  Datum publicatie : 10-2009
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 17,50


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen