Wij werken op volle kracht, er is geen vertraging in productie en levering door het Coronavirus. Meer informatie via deze link.

€ 12,99

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Toen de roze wolk nooit kwam

Dagboek van een radeloze mama

Linda de Winter • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Hij huilt niet omdat hij honger heeft, misschien heeft hij pijn? Of zou er iets anders aan de hand zijn? Benjamin trekt zijn beentjes op en spant al zijn spieren aan. Zijn kleine lijfje ontspant zich maar niet.

  Heb jij het gevoel dat je veel meer van je kraamperiode zou moeten genieten? Maar lukt dit niet, omdat jouw kleintje zoveel huilt? Of omdat je omvalt van de moeheid? Of vertelt jouw intuïtie je dat er ‘meer’ met jouw kindje aan de hand is? Iets ernstigs, dat niet zomaar kan worden afgedaan met een simpel ‘de baby heeft vast last van darmkrampjes’? Misschien lees je dit wel terwijl je met je baby in het ziekenhuis zit, in de wachtkamer. En is ook jouw ‘roze wolk’ inmiddels weggedreven of is hij er helemaal nooit geweest. Je bent niet de enige!
  Linda beschreef nauwkeurig haar lange, moeizame zoektocht naar ‘de roze wolk’. In haar dagboek wandel je met haar mee over een pad van pijn en verdriet, machteloosheid, onderzoeken, diagnoses en twijfel. Lees haar waargebeurde verhaal terwijl je het even niet meer ziet zitten en ontdek al lezend dat ‘jouw lucht’ misschien toch niet zo donker en dreigend is als je dacht. Ontdek een glimp roze en geniet ervan!

  Ik heb het boek in één dag uitgelezen; de spanning wanneer de diagnose eindelijk zou komen hield me volkomen in haar greep. Na de laatste bladzijde moest ik een traantje wegpinken. Linda’s oprechte schrijfwijze laat je intens meeleven met dit lieve gezinnetje.

  Petra Nwafor – diëtist en moeder

  Het gevoelsleven van een radeloze moeder, goed omschreven. Je voelt de machteloosheid aanzwellen, die overgaat in radeloosheid, naar een ontknoping….

  Rob en Trudie de Jong – touringcarchauffeur en criticus, moeder met inzicht
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 130mm x 180mm
  Aantal pagina's : 126
  Uitgeverij : Linda de Winter
  ISBN : 9789463456586
  Datum publicatie : 05-2019
 • Inhoudsopgave
  -
 • Reviews (9 uit 1 reviews)

  29-05-2019
  pakkend
  Dit boekje heeft een vlotte schrijfstijl. Vanaf de eerste bladzijde word je gepakt en blijf je geboeid doorlezen. De spanning wordt zo opgebouwd dat je het boekje niet meer weg wilt leggen tot je de afloop weet van de vragen: hoe gaat het met Ben? en: komt er een goede diagnose? Wat is er nu echt aan de hand? Pas als je dat weet kan je boekje na de laatste bladzijde met een zucht van verlichting sluiten.


  Geplaatst door uit Drechtsteden , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 9 uit 10

€ 12,99

niet beschikbaar

niet beschikbaar

1-2 werkdagen
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

Woensdagmiddag elf augustus

Ik loop de wit met aardebruine babykamer met zonnig gele accenten binnen. De vrolijke giraffenknuffeltjes en de op de muren gesjabloneerde bijtjes lachen mij vriendelijk toe, terwijl mijn kleine poppetje mij met zijn grote blauwe ogen intens verdrietig aankijkt. Alsof hij wil zeggen; ‘Mama, help mij toch!’
Eén van zijn armpjes ligt naast zijn in de hydrofiele doek ingepakte lijfje. Het andere armpje probeert hij op dit moment los te wringen. Ik heb Ben vóór het slapen gaan in deze doek gewikkeld, juist om zijn armen rustig naast zijn lijfje te houden en zo te voorkomen dat hij ermee zou gaan zwaaien. Ben ligt met opgetrokken knieën in het bedje. Zijn beentjes houdt hij stil maar ze liggen er niet ontspannen bij; ze zijn helemaal verkrampt omdat zijn spieren continu worden aangespannen door het huilen. Ik vind het hartverscheurend om hem zo verdrietig te zien en hem niet te kunnen helpen.
Vanmorgen heb ik nog fijn met hem kunnen wandelen. In de Maxi-Cosi buiten lukt het slapen over het algemeen wel, zo ook vandaag. Maar nu het tijd is voor het middagslaapje, begint het huilen weer. Opnieuw houdt het niet op en gaat het maar door, tot aan de volgende voeding. ×
SERVICE
Contact
 
Vragen