€ 29,95

ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Tracks of the White Wolf

Wildernis handboek

Raoul Kluivers • Boek • paperback

 • Samenvatting
  ‘Een boek boordevol informatie over leven, werken en genieten in de natuur. Raoul put uit een leven lang ervaring en omschrijft een veelvoud aan technieken, tips, tricks, flora en fauna, aangevuld met persoonlijke anekdotes en humor.’

  Raoul is geboren (1969) en getogen op het Achterhoekse platte land en heeft al vanaf heel jong een voorliefde voor de natuur en alles wat daar me te maken heeft. Als kind wilde hij woudloper worden in Canada en hij is dat eigenlijk ook geworden. Sinds zijn eerste bezoek aan dat land in 2000 is hij ieder jaar minimaal één keer terug geweest en heeft zich ontwikkeld tot specialist van de Canadese Rocky Mountains en Boreal Forest met een speciale voorliefde voor wolven.
  Frankrijk en dan met name de Dauphiné en de Jura heeft ook een speciale plek in zijn hart. Sinds 1974 komt hij jaarlijks in dat land en na zijn CIOS tijd in de begin jaren ’90 in hij daar meerdere keren per jaar te vinden, om instructie te geven, te kajakken, te klimmen, te hiken en om zijn vrienden op te zoeken.

  Dit boek is het resultaat van passie, jarenlang ervaring, 25 jaar fulltime lesgeven en het veelvuldig gidsen in Wildernis gebieden.

  Wie Raoul heeft ontmoet en met hem aan een kampvuur heeft gezeten, kent zijn motto’s

  ‘Passie is alles’, ‘Always be prepared’ en ‘Adapt, Improvise and Overcome’

  ‘Raoul is a man who finds beauty and excitement in everything that nature offers, from the subtle pressure shift in the snow that surrounds a wolf track, to the golden light shimmering across a raindrop that tenaciously hangs onto a tamarack branch’.

  ‘He is an eternal student of nature who will quickly inspire you to walk his wild path, while he imparts his in depth and motivating erudition of everything he knows about the natural world’.

  ‘This book will furnish you with many of the skills that offer you a shortcut to traveling and living safely in the northern bush, or mountains, with guidance on the right gear to carry and the correct clothes you need to wear. It will equip you with the finer skills that will permit you to integrate your experience with, and how to use, the natural environment by becoming a part of the landscape. Its many pages teach you how to select and navigate a route through wild terrain that will in part lead you to a long healthy life’.
  Dave Holder

  ACMG Guide, IGA Master Guide, Lead Survival Consultant – History Channel - Alone show
 • Productinformatie
  Fragment : Download Fragment
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 148mm x 210mm
  Aantal pagina's : 320
  Uitgeverij : Raoul Kluivers
  ISBN : 9789090341668
  Datum publicatie : 02-2021
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (8,3 uit 3 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

  06-06-2021
  Informatief, practisch, en ook leuk te lezen!
  Raoul heeft zijn levenslange kennis in dit mooie boek goed kunnen overdragen. Dit handige handboek zit bomvol goede tips voor survival skills en is leuk geillustreerd met verhalen die je meenemen op mooie avonturen in de natuur. Het is duidelijk dat Raoul passie heeft voor de kennis die hij met de lezer deelt. Het spreekt me aan waar Raoul over schrijft als nederlandse die in de Canadese Rockies woont en werkt. Ik geef ook les op een outdoor centrum en heb nieuwe dingen kunnen leren van Tracks of the White Wolf. Dank je wel, Raoul, voor je mooie boek. Ik hoop dat veel mensen er veel aan zullen hebben en dat de mooie natuur als hoofdrol gewaardeerd en gerespecteerd blijft worden.


  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 9 uit 10


  28-03-2021
  manual hoe te overleven in de wildernis
  Een zeer praktisch veelzijdig boek om in de wildernis te kunnen overleven met wat er zoal voor handen is.

     zeer veelzijdig
     goede balans tussen tekst en fotos
     mag van iets meer in detail

  Geplaatst door , leeftijd 50-59
  Waardeert het boek met een 8 uit 10


  25-03-2021
  Super en handig!
  Het is een goed handboek met een leuke en fijne persoonlijke touch van de schrijver. Raoul is een man van de natuur en liefhebber van alles wat daarmee van doen heeft. Dat laat hij je ook duidelijk zien in dit boek. Een graag geziene vriend van een aantal vooraanstaande buitenlandse wildlife gidsen. Een echte “wolfman” dus.

     Als “backpack” handboek bruikbaar!
     Eigen foto’s en anekdotes

  Geplaatst door
  Waardeert het boek met een 8 uit 10

€ 29,95

niet beschikbaar

niet beschikbaarVoor 16.00 uur besteld, overmorgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 
×
SERVICE
Contact
 
Vragen