€ 14,50


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Traisha en het Ei

Hay van den Munckhof • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Traisha en het Ei en acht andere fantastische vertellingen

  De oude Kronath rochelde een paar keer, opende de kachel en spoog een straal pruim in de vlammen. Luid gesis en geknetter volgde. 'Welk verhaal willen jullie horen?' vroeg hij. Traisha wist het al. De jongere kinderen waren dol op het verhaal over Kronaths verloren linkervoet, tot in elk gruwelijk detail toe.
  'Van je voet, van je voet,' riepen ze in koor.
  Kronath knikte tevreden en begon.'Op een zomermorgen ging ik vissen bij de grens van de Woeste Landen, waar de lagune tussen Koth en Askoth ligt. Ik zie jullie verbaasd kijken en ja... dat is normaal levensgevaarlijk. Jullie weten hoe talrijk de FiƩrath langs onze kust zijn en hoe ze loeren op elke kans om toe te slaan. Maar op die ene dag was alles anders...'
  Ook Traisha luisterde geboeid toe, onwetend van het feit dat zij spoedig deel uit zou maken van Kronaths verhaal...

  Hay van den Munckhof publiceerde fantastische verhalen in o.a. het tijdschrift Pure Fantasy en een reeks bundels, zoals die van de Fantasy Strijd Brugge, een van de vier toonaangevende wedstrijden in het genre. Naast fantasy schrijft hij ook graag (pre)historische jeugdverhalen. In 2010 verscheen bij het Belgische Averbode 'IJstijd' in de jeugdserie 'Vlaamse Filmpjes'. Nu (eind 2014) werkt Hay aan een fantasyverhaal van 'novellelengte' en aan een YA-roman over het einde van de laatste ijstijd in onze streken, toen de zee langzaam maar zeker bezit nam van de toendravlakte en de rendierjagers op de drempel stonden van een nieuw tijdperk.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 144mm x 211mm
  Aantal pagina's : Niet bekend
  Uitgeverij : Uitgeverij EigenZinnig
  ISBN : 9789491777233
  Datum publicatie : 11-2014
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 14,50

niet beschikbaar

niet beschikbaar

Voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen