€ 43,99


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Tuinieren met Monty Don

Monty Don • Boek • hardback

 • Samenvatting
  Het tuinhandboek van Monty Don van Gardener’s WorldHet vuistdikke Tuinieren met Monty Don is een buitengewoon compleet boek over tuinieren. In dit boek behandelt de beroemde tuinman Monty Don de basisprincipes van organisch tuinieren. Hij deelt zijn kennis, adviezen en passie en vertelt je op zijn eigen weloverwogen manier hoe je anno 2022 je tuin duurzaam kunt bewerken.

  Met aandacht voor de structuur van je tuin (zoals het ontwerp, de bomen, gazons en waterelementen), de basiskennis van tuinieren (zoals grondbewerking, bemesting, onkruid, gereedschappen), diverse soorten tuinen (zoals bijvoorbeeld een natuurtuin, boomgaard of kruidentuin), planten (met onder andere vaste planten, bollen en struiken) en groente-, fruit- en kruidentuinen. Een heerlijk naslagwerk waar je levenslang plezier aan hebt!
   Monyy's meesterwerk: dit complete handboek wil iedere tuinier in huis hebbenPrachtige foto's en heldere persoonijke tekstenAlle aspecten van het tuinieren komen aan bodVertaling van de herziene en geactualiseerde editie van de everseller The complete gardener
 • Productinformatie
  Binding : Hardback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 220mm x 262mm
  Aantal pagina's : 440
  Uitgeverij : Forte
  ISBN : 9789000381838
  Datum publicatie : 04-2022
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)
  Wil je meer weten over hoe reviews worden verzameld? Lees onze uitleg hier.

€ 43,99

niet beschikbaar

niet beschikbaarOp werkdagen voor 21:00 besteld, morgen in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen