€ 52,00


ePUB ebook

niet beschikbaar

PDF ebook

niet beschikbaar

Tussen geven en nemen

B.R. Krasner • Boek • paperback

 • Samenvatting
  Contextuele therapie is een preventieve én herstellende manier van interveniëren in (gezins)relaties. De methode is ontwikkeld door Ivan Boszormenyi-Nagy en biedt een nieuwe vorm van therapie, waarbij loyaliteit, rechtvaardigheid en betrouwbaarheid in de dynamiek van menselijke relaties zeer belangrijke aspecten zijn. Er is de meeste kans op herstel wanneer mensen die met elkaar in relatie staan, zichzelf en hun voorwaarden voor een relatie beschikbaar willen stellen met als doel: dialoog, wederzijdse zorg, erkenning en onderhandeling.
  "Tussen geven en nemen" is een vak- en studieboek voor (psycho)therapeuten en voor andere hulpverleners in de geestelijke gezondheidszorg, het maatschappelijk werk en de kinderbescherming. Het boek is vertaald door familietherapeute Nelly Bakhuizen, die Ivan Boszormenyi-Nagy regelmatig als tolk bij zijn Nederlandse workshops heeft bijgestaan.
  Ivan Boszormenyi-Nagy (Hongarije 1920, sinds 1950 in de Verenigde Staten werkzaam geweest, overleden 28 januari 2007) is internationaal bekend als een van de grondleggers van de gezins- en familietherapie, in het bijzonder van de intergenerationele therapie. Barbara Krasner is een van zijn vroegere medewerkers.
 • Productinformatie
  Binding : Paperback
  Distributievorm : Boek (print, druk)
  Formaat : 154mm x 232mm
  Aantal pagina's : Niet bekend
  Uitgeverij : Toorts B.V., Uitgeverij, De
  ISBN : 9789060206683
  Datum publicatie : 07-1994
 • Inhoudsopgave
  niet beschikbaar
 • Reviews (0 uit 0 reviews)

€ 52,00


niet beschikbaar

niet beschikbaar

Zondag voor 21.00 uur besteld, dinsdag in huis!
Veilig betalen Logo
14 dagen bedenktermijn
Delen 

Fragment

niet beschikbaar

×
SERVICE
Contact
 
Vragen